Bataty s treskou na grile s pikantným karí dipom
Peter Holec
šéfkuchár hotela Zochova chata, 24. mája 2021
šéfkuchár hotela Zochova chata, 24. mája 2021
Foto: Pravda - Ivan Majerský
5
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bataty umyjeme a nakrájame na plátky asi 1 centimeter hrubé. Osolíme, okoreníme, potrieme olivovým olejom a dáme na rozpálený gril. Z každej strany grilujeme asi 4–5 minút, kým nie sú mäkké.
- 2
Tresku nakrájame na 5 kusov, osolíme, okoreníme a ugrilujeme z oboch strán.
- 3
Dip: V miske zmiešame jogurt, majonézu, nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku, nadrobno nakrájanú čili papričku bez semienok, karí, soľ, korenie a dôkladne premiešame.
Tiež grilovaná ryba:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu