Hot dog s pikantnou kapustou
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 27. júla 2022
mesačník Varecha, 27. júla 2022
Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pikantná kapusta: Bielu kapustu, čili papričku a jarnú cibuľku nakrájame na tenké rezančeky. V mise všetko zmiešame a ochutíme cukrom a soľou. Necháme odpočívať v chlade.
- 2
Na rozpálený gril rozložíme párky a opekáme asi 3–4 minúty. Počas grilovania ich otáčame. Ku koncu dáme na gril aj rozkrojené pečivo a zľahka ho opečieme.
- 3
Opečené pečivo natrieme zvnútra horčicou a vložíme do nich grilované párky. Pokvapkáme kečupom. Potom obložíme pikantnou kapustou a na kolieska nakrájanou uhorkou.
Tiež hot dog:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu