Hot dog s pikantnou kapustou
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 27. júla 2022
mesačník Varecha, 27. júla 2022

Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
4 ks (alebo iné pečivo) |
|
4 ks |
|
|
|
|
|
Pikantná kapusta: | |
300 g mladá |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ČL |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pikantná kapusta: Bielu kapustu, čili papričku a jarnú cibuľku nakrájame na tenké rezančeky. V mise všetko zmiešame a ochutíme cukrom a soľou. Necháme odpočívať v chlade.
- 2
Na rozpálený gril rozložíme párky a opekáme asi 3–4 minúty. Počas grilovania ich otáčame. Ku koncu dáme na gril aj rozkrojené pečivo a zľahka ho opečieme.
- 3
Opečené pečivo natrieme zvnútra horčicou a vložíme do nich grilované párky. Pokvapkáme kečupom. Potom obložíme pikantnou kapustou a na kolieska nakrájanou uhorkou.
Tiež hot dog:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
- 2
Diskusia k receptu