Hot dog s pikantnou kapustou
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 27. júla 2022
mesačník Varecha, 27. júla 2022
Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pikantná kapusta: Bielu kapustu, čili papričku a jarnú cibuľku nakrájame na tenké rezančeky. V mise všetko zmiešame a ochutíme cukrom a soľou. Necháme odpočívať v chlade.
-
2
Na rozpálený gril rozložíme párky a opekáme asi 3–4 minúty. Počas grilovania ich otáčame. Ku koncu dáme na gril aj rozkrojené pečivo a zľahka ho opečieme.
-
3
Opečené pečivo natrieme zvnútra horčicou a vložíme do nich grilované párky. Pokvapkáme kečupom. Potom obložíme pikantnou kapustou a na kolieska nakrájanou uhorkou.
Diskusia k receptu