Hot dog s pikantnou kapustou

Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 27. júla 2022
Hot dog s pikantnou kapustou
Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
20 minút
príprava
4 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
4 ks (alebo iné pečivo)
4 ks
Pikantná kapusta:
300 g mladá
1 ks
1 ks
1 ČL




Postup

  1. 1

    Pikantná kapusta: Bielu kapustu, čili papričku a jarnú cibuľku nakrájame na tenké rezančeky. V mise všetko zmiešame a ochutíme cukrom a soľou. Necháme odpočívať v chlade.

  2. 2

    Na rozpálený gril rozložíme párky a opekáme asi 3–4 minúty. Počas grilovania ich otáčame. Ku koncu dáme na gril aj rozkrojené pečivo a zľahka ho opečieme.

  3. 3

    Opečené pečivo natrieme zvnútra horčicou a vložíme do nich grilované párky. Pokvapkáme kečupom. Potom obložíme pikantnou kapustou a na kolieska nakrájanou uhorkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia