Treska so zeleninou
Foto: podravka
Vyskúšajte túto bielu rybu v kombinácií so zeleninou a skvelou chuťou Podravka Ajvaru. Určite si ju zamilujete.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z alobalu si pripravíme 4 ks fólie vo veľkosti približne 25 x 25 cm. Do stredu každej fólie dáme trošku olivového oleja. Na olej položíme tresku, ktorú posypeme vegetou a potrieme 2 lyžicami jemného Ajvaru.
- 2
Cesnak a olivy nakrájame na malé kúsky a papriky na kocky. Nakrájanú zeleninu spolu dobre premiešame a pridáme na každý kúsok ryby.
- 3
Listy špenátu poukladáme na vrch a každý kúsok ryby poriadne zabalíme do alobalu tak, aby nám nič zvnútra nevypadlo a aby sme dostali 4 balíčky.
- 4
Balíčky grilujeme na grile približne 10 minút.
- 5
Hotovú rybu podávame s ryžou zmiešanou s jemným Ajvarom.
Tiež grilovaná treska:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu