Grilovaná treska
Grilovaná treska

Treska so zeleninou

podravka - fotkapodravka, 4. júna 2017. Komerčný recept.
Treska so zeleninou
Foto: podravka

Vyskúšajte túto bielu rybu v kombinácií so zeleninou a skvelou chuťou Podravka Ajvaru. Určite si ju zamilujete.

4
porcie
40 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 filety
8 PL
1 strúčik
1 ks
1 ks
60 g čerstvý
4 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z alobalu si pripravíme 4 ks fólie vo veľkosti približne 25 x 25 cm. Do stredu každej fólie dáme trošku olivového oleja. Na olej položíme tresku, ktorú posypeme Podravka ochucovadlom natur a potrieme 2 lyžicami jemného Ajvaru Podravka.

  2. 2

    Cesnak a olivy nakrájame na malé kúsky a papriky na kocky. Nakrájanú zeleninu spolu dobre premiešame a pridáme na každý kúsok ryby.

  3. 3

    Listy špenátu poukladáme na vrch a každý kúsok ryby poriadne zabalíme do alobalu tak, aby nám nič zvnútra nevypadlo a aby sme dostali 4 balíčky.

  4. 4

    Balíčky grilujeme na grile približne 10 minút.

  5. 5

    Hotovú rybu podávame s ryžou zmiešanou s jemným Ajvarom Podravka.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: