Grilované ovocie
Grilované ovocie

Grilované ovocie s mascarpone

palma - fotkapalma, 6. júna 2018. Komerčný recept.
Grilované ovocie s mascarpone
Foto: palma
4
porcie
20 minút
príprava
6 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg
6 ks
3 PL
200 g
100 g
1 ks (šťava a kôra)
podľa chuti
 (lístky)




Postup

  1. 1

    Melón nakrájame na hrubé kolieska (cca 1,5 cm) a potom na štvrtiny. Broskyne rozpolíme a zbavíme kôstky. Ovocie potrieme olejom a grilujeme z oboch strán cca 3 minúty.

  2. 2

    Vo väčšej miske zmiešame mascarpone a jogurt. Pridáme med, šťavu a nastrúhanú kôru z limetky a dobre premiešame.

  3. 3

    Grilované ovocie podávame s mascarpone krémom a na ozdobu ešte posypeme lístkami čerstvej mäty.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia