Grilované ovocie s mascarpone
Foto: palma
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Melón nakrájame na hrubé kolieska (cca 1,5 cm) a potom na štvrtiny. Broskyne rozpolíme a zbavíme kôstky. Ovocie potrieme olejom a grilujeme z oboch strán cca 3 minúty.
- 2
Vo väčšej miske zmiešame mascarpone a jogurt. Pridáme med, šťavu a nastrúhanú kôru z limetky a dobre premiešame.
- 3
Grilované ovocie podávame s mascarpone krémom a na ozdobu ešte posypeme lístkami čerstvej mäty.
Tiež ovocie:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu