Grilované ovocie s mascarpone
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 kg |
|
6 ks |
|
3 PL |
|
200 g |
|
100 g |
|
1 ks (šťava a kôra) |
|
podľa chuti |
|
(lístky) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Melón nakrájame na hrubé kolieska (cca 1,5 cm) a potom na štvrtiny. Broskyne rozpolíme a zbavíme kôstky. Ovocie potrieme olejom a grilujeme z oboch strán cca 3 minúty.
- 2
Vo väčšej miske zmiešame mascarpone a jogurt. Pridáme med, šťavu a nastrúhanú kôru z limetky a dobre premiešame.
- 3
Grilované ovocie podávame s mascarpone krémom a na ozdobu ešte posypeme lístkami čerstvej mäty.
Tiež ovocie:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre