Grilovaný jahňací chrbát
Grilovaný jahňací chrbát

Grilovaný jahňací chrbát s rukolovým pestom

Jakub Sobotka
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 24. júna 2019
Grilovaný jahňací chrbát s rukolovým pestom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

700 g (s kosťou v celku)
Rukolové pesto:
125 g
10 listov
1 strúčik
100 ml
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jahňací chrbát ochutíme soľou a korením, potrieme olejom a ugrilujeme.

  2. 2

    Rukolové pesto: Suroviny na pesto vymixujeme a pestom prelievame grilovaný chrbát.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: