Grilovaný jahňací chrbát s rukolovým pestom

Jakub Sobotka
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 24. júna 2019 15:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Grilovaný jahňací chrbát s rukolovým pestomFoto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
45 min
príprava

Suroviny

700 g (s kosťou v celku)
Rukolové pesto:
125 g
10 listov
1 strúčik
100 ml
50 g
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Jahňací chrbát ochutíme soľou a korením, potrieme olejom a ugrilujeme.

  2. 2

    Rukolové pesto: Suroviny na pesto vymixujeme a pestom prelievame grilovaný chrbát.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist