
Jelení šašlík s bryndzou, so zeleninou a slivkovým dipom
Jeleniu sviečkovicu, slaninu a a očistenú papriku nakrájame na stredne veľké kúsky, všetko ochutíme...

Špíz z troch druhov mäsa s grilovanou kukuricou
Špíz podávame s grilovanou zeleninou, pečeným zemiakom, kyslou smotanou a čerstvou pažítkou.

Lososové špízy s citrónovo-horčicovou glazúrou
Konzumáciu lososa odborníci na výživu i lekári veľmi odporúčajú. Vychutnajte si ho napríklad v podobe týchto...

Cuketové špízy so syrom halloumi
Cukety nakrájame na tenké plátky (použila som škrabku). Syr nakrájame na kocky. Každú kocku syra zamotáme...

BBQ kuracie prsia marinované s tequilou
Nie som vyznávačom BBQ posedení, zvlášť nie v tunajších klimatických podmienkach pod priam „vražedným“ slnkom Arizóny....

Grilovaný hamburger so slaninkou a syrom
Zmiešajte mleté mäso s worchestrovou omáčkou, horčicou a čiernym mletým korením. Z mäsa vytvarujte...

Grilované kuracie špízy s novými zemiakmi
Aj najmenší si s dospelými radi užijú záhradnú párty, tieto špízy budú chutiť aj im....

Kebab s krúpovo-reďkovkovým šalátom
Mäso zmiešame spolu s nadrobno nakrájanou cibuľou a so všetkými prísadami tak, aby sa dobre spojili...

Hovädzí steak s bylinkovou omáčkou
Bylinková omáčka: Suroviny na omáčku zmiešame v miske. Prikryjeme ju potravinovou fóliou, odložíme do chladu...

Grilovaná pražma s citrusovou plnkou
Pražmy očistíme, osušíme a z oboch strán narežeme, aby sa rýchlejšie prepiekla.

Grilované morčacie špízy
Morčacie mäso sme naplnili netradičným spojením syra, byliniek a marhuľového džemu. Všetko spolu opečené na...

Grilovaný burger
Obľúbená pochúťka mladších generácií má naozaj čo ponúknuť všetkým milovníkom grilovania....

Štipľavý dip s čili papričkou
Dokonalý steak je lahôdka. Jeho skvelú chuť podporí aj výborný štipľavý dip s čili papričkou.

Letná bezlepková grilovačka
Ku každej letnej sezóne bezpochyby patrí poriadna grilovačka. My vám dnes ponúkame tú bezlepkovú....

Grilovaný letný mix
Rýchly obed na elektrickom grile, zvládne každý... :) Netreba byť grilmajster.