Grilované kuracie srdcia
Grilované kuracie srdcia

Kuracia ihla zo srdiečok, kukurice a jabĺk

Jakub Sobotka
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 25. júna 2019
Kuracia ihla zo srdiečok, kukurice a jabĺk
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

500 g
3 ks (klasy)
3 ks väčšie
hrsť listov
Bazalkové aioli:
100 g
10 väčších listov
1 PL
1 strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jablká nakrájame na väčšie kocky alebo na guľôčky, klasy nakrájame na kolieska a napichujeme spolu s očistenými kuracími srdiečkami a lístkami bazalky. Potrieme olejom, ochutíme soľou a korením.

  2. 2

    Grilujeme sprudka prikryté alobalom po oboch stranách asi 4 minúty. Podávame s čerstvým pečivom.

  3. 3

    Na aioli všetky suroviny dohladka vymixujeme a podávame ako dip k jedlu.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: