Grilovaný hamburger so slaninkou a syrom

palma - fotkapalma, 9. júna 2017. Komerčný recept.
Grilovaný hamburger so slaninkou a syrom
Foto: palma
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 x 150  g
1  PL
1  PL
4  ks
8  plátky
4  PL (alebo biely jogurt)
150  g
 listy
1  PL
1  ks
podľa chuti
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmiešajte mleté mäso s worchestrovou omáčkou, horčicou a čiernym mletým korením. Z mäsa vytvarujte placky a tesne pred grilovaním ich osoľte.

  2. 2

    Grilujte na troche oleja na grilovacej platni z jednej aj z druhej strany.Keď mäso obrátite na druhú stranu, vrch mäsovej placky posypte nastrúhaným syrom s modrou plesňou.

  3. 3

    Zvlášť ugrilujte slaninku, krúžky cibule a hamburgerovú žemľu.

  4. 4

    Spodnú polovicu žemle natrite majonézou, dajte mäso, potom cibuľku, slaninu a nakoniec list šalátu. Prikryte vrchnou polovicou žemle a podávajte.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
Už teraz sa mi pomaličky zbierajú naň slinky. Mys i často pripravujeme domáce hambáče - tak ich u nás nazývame. čo najviac ho obložiť a potom sa s ním aj trocha pasujeme. Asi viem, čo budeme robiť cez víkend :)
no task ten je bozi uz len na obrazku. iked sa snazim drzat dietu, tak sa musim priznat, ze obcas zhresim a to prave hamburgerom. a to pecene masko, no mnamka
Musím sa pochváliť, že sme si cez víkend fakt opekali a v našom Big green egg a poviem vám , večer sme fučali ako ježkovia. Také sme mali bruchá vyduté. Už nech je ďalší víkend :)

Pridaj komentár k receptu: