Grilovaná pražma s citrusovou plnkou fotorecept

Jakub Sobotka
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 28. júna 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Grilovaná pražma s citrusovou plnkou (fotorecept)Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

4 ks stredne veľká
1 ks
1 ks
2 ks
4 vetvičky
4 vetvičky
150 g
1 ks väčší
3 strúčiky
4 PL
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Pražmy očistíme, osušíme a z oboch strán narežeme, aby sa rýchlejšie prepiekla.

    Grilovaná pražma s citrusovou plnkou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Ryby naplníme maslom a bylinkami.

    Grilovaná pražma s citrusovou plnkou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme pokrájané citrusy.

    Grilovaná pražma s citrusovou plnkou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Naplnené ryby grilujeme na stredne rozohriatom grile alebo na mriežke na ryby.

  5. 5

    Očistený baklažán nakrájame na kocky a sprudka ugrilujeme. Preložíme do misky, pridáme jadrá granátového jablka, prelisovaný cesnak a olivový olej. Dochutíme soľou a korením. Podávame k rybe.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist