Grilovaná pražma s citrusovou plnkou fotorecept
Jakub Sobotka
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 28. júna 2019
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 28. júna 2019
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Pražmy očistíme, osušíme a z oboch strán narežeme, aby sa rýchlejšie prepiekla.
-
2
Ryby naplníme maslom a bylinkami.
-
3
Pridáme pokrájané citrusy.
-
4
Naplnené ryby grilujeme na stredne rozohriatom grile alebo na mriežke na ryby.
- 5
Očistený baklažán nakrájame na kocky a sprudka ugrilujeme. Preložíme do misky, pridáme jadrá granátového jablka, prelisovaný cesnak a olivový olej. Dochutíme soľou a korením. Podávame k rybe.
Tiež pražma:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 5
Diskusia k receptu