Grilovaná plnená pražma
Grilovaná plnená pražma

Grilovaná pražma s citrusovou plnkou fotorecept

Jakub Sobotka
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 28. júna 2019
Grilovaná pražma s citrusovou plnkou (fotorecept)
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

4 ks stredne veľká
1 ks
1 ks
2 ks
4 vetvičky
4 vetvičky
150 g
1 ks väčší
3 strúčiky
4 PL




Postup

  1. 1

    Pražmy očistíme, osušíme a z oboch strán narežeme, aby sa rýchlejšie prepiekla.

    Grilovaná pražma s citrusovou plnkou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Ryby naplníme maslom a bylinkami.

    Grilovaná pražma s citrusovou plnkou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme pokrájané citrusy.

    Grilovaná pražma s citrusovou plnkou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Naplnené ryby grilujeme na stredne rozohriatom grile alebo na mriežke na ryby.

  5. 5

    Očistený baklažán nakrájame na kocky a sprudka ugrilujeme. Preložíme do misky, pridáme jadrá granátového jablka, prelisovaný cesnak a olivový olej. Dochutíme soľou a korením. Podávame k rybe.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia