Recepty, kde je zázvor
Kuracie krídla v jahodovej marináde
Keď do kuchyne vstúpi slovenská jahoda, to už cítim leto na tanieri. Krásne vonia, ...
Hanger steak s teriyaki marinádou
Už som sa dlho chystala na túto marinádu, pozerala som viac receptov, aj tu je...
Zázvorovo-rebarborové čatní
Sezóna rebarbory práve začína. Rebarobora je úžasná na koláče, kompóty, výborne sa však hodí...
Zeleninové curry
Závislosť v podobe curry. Neviem, či ma viac baví ho vytvárať alebo jesť :)...
Učinný liek proti kašľu
Vyskúšala som ho na sebe a pomohlo, tak odporúčam.
Šalát s krevetami a karamelizovaným ananásom
Ananás obalíme v cukre a skaramelizujeme na
horúcej panvici. Pridáme brandy a necháme
odpariť alkohol.
Africké kura
... No čo, poznám kuchárku, ktorá prišla s týmto receptom... Robili to u...
Zeleninový šalát s kuracím mäsom dvoch chutí
Ďalší z rýchlych zdravých receptov. Ak viete, že na druhý
deň budete mať málo času...
Sójové ragú so zeleninou a s hubami
Sójové kocky povaríme vo vývare
10 minút. Scedíme a z kociek vyžmýkame
vodu.
Krehké kuracie stehná na ázijský spôsob
Milujeme ázijskú kuchyňu, a preto si často pripravujeme
jedlá práve na tento spôsob.
Väčšinou pripravujeme...
Jahodové raw košíčky a poháriky
Tento recept je tak dobrý,
tak ľahký a zdravý, že stojí za
vyskúšanie. Dostala...
Plnený husací krk na jablkovom čatní
Husací krk opláchneme, očistíme a stiahneme kožu z mäsa – potrebujeme kožu z krku. Kožu...
Vitamínová bomba
Dnes pršalo. A tak som si do
dňa namiešala trošku slnka.
Smoothie nie je náročné na...
Tekvicová polievka proti depresii
Mám rada jeseň i zimu práve pre ich chlad a tmu. No občas sa stane i...
Tekvicovo-jablkové čatní
Čatní je označenie rodiny dochucovacích omáčok, používaných v indickej a juhoázijskej kuchyni.
Konzistenciou sa podobá...
Sorbet z pečených sliviek
Tento sorbet má výbornú výraznú chuť. Namiesto mletého zázvoru môžete slivky
posypať škoricou alebo vanilkou...
Šošovicové karbonátky
Tieto karbonátky sú fakt super – ich príprava nezaberie veľa času, sú variabilné, môžete
použiť...
Karí prsičká so zeleninovým bulgurom
Kuracie prsia urestujeme v kuse na oleji, pridáme časť cibule nakrájanej na mesiačiky, restujeme spolu,...
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Komerčný recept<br />
Očarte svojich najbližších orientálnou polievkou s kurkumou a vychutnajte si skvelú chuť z
ďalekých krajov....
Jablkové chutney
Je cas dozrievania jablk. Tak som sa znova pustil do ich spracovania.
Kuracie krídla v jahodovej marináde
Keď do kuchyne vstúpi slovenská jahoda, to už cítim leto na tanieri. Krásne vonia, ...
Hanger steak s teriyaki marinádou
Už som sa dlho chystala na túto marinádu, pozerala som viac receptov, aj tu je...
Zázvorovo-rebarborové čatní
Sezóna rebarbory práve začína. Rebarobora je úžasná na koláče, kompóty, výborne sa však hodí...
Zeleninové curry
Závislosť v podobe curry. Neviem, či ma viac baví ho vytvárať alebo jesť :)...
Učinný liek proti kašľu
Vyskúšala som ho na sebe a pomohlo, tak odporúčam.
Šalát s krevetami a karamelizovaným ananásom
Ananás obalíme v cukre a skaramelizujeme na horúcej panvici. Pridáme brandy a necháme odpariť alkohol.
Africké kura
... No čo, poznám kuchárku, ktorá prišla s týmto receptom... Robili to u...
Zeleninový šalát s kuracím mäsom dvoch chutí
Ďalší z rýchlych zdravých receptov. Ak viete, že na druhý deň budete mať málo času...
Sójové ragú so zeleninou a s hubami
Sójové kocky povaríme vo vývare 10 minút. Scedíme a z kociek vyžmýkame vodu.
Krehké kuracie stehná na ázijský spôsob
Milujeme ázijskú kuchyňu, a preto si často pripravujeme jedlá práve na tento spôsob. Väčšinou pripravujeme...
Jahodové raw košíčky a poháriky
Tento recept je tak dobrý, tak ľahký a zdravý, že stojí za vyskúšanie. Dostala...
Plnený husací krk na jablkovom čatní
Husací krk opláchneme, očistíme a stiahneme kožu z mäsa – potrebujeme kožu z krku. Kožu...
Vitamínová bomba
Dnes pršalo. A tak som si do dňa namiešala trošku slnka. Smoothie nie je náročné na...
Tekvicová polievka proti depresii
Mám rada jeseň i zimu práve pre ich chlad a tmu. No občas sa stane i...
Tekvicovo-jablkové čatní
Čatní je označenie rodiny dochucovacích omáčok, používaných v indickej a juhoázijskej kuchyni. Konzistenciou sa podobá...
Sorbet z pečených sliviek
Tento sorbet má výbornú výraznú chuť. Namiesto mletého zázvoru môžete slivky posypať škoricou alebo vanilkou...
Šošovicové karbonátky
Tieto karbonátky sú fakt super – ich príprava nezaberie veľa času, sú variabilné, môžete použiť...
Karí prsičká so zeleninovým bulgurom
Kuracie prsia urestujeme v kuse na oleji, pridáme časť cibule nakrájanej na mesiačiky, restujeme spolu,...
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Komerčný recept<br /> Očarte svojich najbližších orientálnou polievkou s kurkumou a vychutnajte si skvelú chuť z ďalekých krajov....
Jablkové chutney
Je cas dozrievania jablk. Tak som sa znova pustil do ich spracovania.