Kuracie mäso
Kuracie mäso

Kuracie mäso s karí korením

shanshi - fotkaShan´shi, 28. februára 2018. Komerčný recept.
Kuracie mäso s karí korením
Foto: shanshi
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 plechovka (400 ml)
2 PL
1 ČL
1 ČL
1 ČL
2 ks
250 g
4 ks
2 strúčiky
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jarnú cibuľku olúpeme a nakrájame na hrubšie kúsky. Kuracie mäso nakrájame na kocky alebo prúžky. Na arašidovom oleji dochrumkava osmažíme za stáleho miešania jarnú cibuľku s kúskami kuracieho mäsa.

  2. 2

    Paradajky nakrájame na kúsky. Cesnak ošúpeme a najemno nakrájame. Čierne korenie rozdrvíme v mažiari alebo ho nožom nasekáme na doske. Paradajky, cesnak a korenie pridáme ku kuraciemu mäsu a pri vysokej teplote krátko osmažíme.

  3. 3

    Zalejeme kokosovým mliekom a dochutíme zázvorom, koriandrom, rascou a soľou. Pri strednej teplote podusíme ešte 10 minút.

  4. 4

    Shan'shi Tip: Môžeme podávať s ryžou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@Haji (28.2.2018 21:23)

Áno, chápeme Vašu otázku.
My sme sa ešte pred zverejnením tohto receptu tiež špeciálne na toto informovali u zadávateľa receptu. Dostali sme vysvetlenie, ktoré sme napísali dnes o 20:59h.
Pekný večer.
@Redakcia proč s karí korením? Dál než do názvu se karí korení nedostalo. Někde je zrada.
1x evanaaa