Ryba v jogurtovej omáčke
Ryba v jogurtovej omáčke

Ryba v jogurtovej omáčke

shanshi - fotkaShan´shi, 23. marca 2018. Komerčný recept.
Ryba v jogurtovej omáčke
Foto: Shan´shi
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 PL
1/2 ČL
1 ČL
1 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
300 g (treska, sumec...)
1 ks
2 strúčiky
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rybie filé umyjeme a trochu vysušíme. Cesnak a cibuľu ošúpeme a najemno nasekáme.

  2. 2

    Na panvici rozpálime olej a cibuľu s cesnakom osmažíme. Pridáme koriander, rascu, zázvor, kurkumu a Sambal Oelek (pasta z čili papričiek a soli). Za stáleho miešania krátko opečieme a zalejeme jogurtom. Znížime teplotu a filé vložíme do omáčky na 7-8 minút, až kým budú ryby hotové. Nevaríme dlhšie, ako je nevyhnutné, pretože omáčka sa pri dlhom varení začne zrážať!

  3. 3

    Shan'shi Tip: Jedlo sa môžete podávať s ryžou a šalátom alebo zeleninou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: