Ryba v jogurtovej omáčke
Foto: Shan´shi
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rybie filé umyjeme a trochu vysušíme. Cesnak a cibuľu ošúpeme a najemno nasekáme.
- 2
Na panvici rozpálime olej a cibuľu s cesnakom osmažíme. Pridáme koriander, rascu, zázvor, kurkumu a Sambal Oelek (pasta z čili papričiek a soli). Za stáleho miešania krátko opečieme a zalejeme jogurtom. Znížime teplotu a filé vložíme do omáčky na 7-8 minút, až kým budú ryby hotové. Nevaríme dlhšie, ako je nevyhnutné, pretože omáčka sa pri dlhom varení začne zrážať!
- 3
Shan'shi Tip: Jedlo sa môžete podávať s ryžou a šalátom alebo zeleninou.
Tiež omáčke:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu