Ryžové rezance s medovou zeleninou
Andrej Časnocha
kuchár Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 28. februára 2018
kuchár Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 28. februára 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistenú zeleninu nakrájame na julienne (tenké rezance), ochutíme medom, soľou a korením. Nakrájanú zeleninu opražíme na sezamovom oleji, pridáme sójovú omáčku a cesnak. Keď je zelenina chrumkavá, pridáme koriander a pokvapkáme šťavou z limetky.
- 2
Ryžové rezance uvaríme v osolenej vode. Potom ich opražíme na sezamovom oleji s pokrájanou čili papričkou. Rezance podávame s opraženou zeleninou.
Tiež ryžové rezance:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu