Vňať petržlenová nasekaná

Vňať petržlenová nasekaná ako ingrediencia v receptoch:

  • Kurací paprikáš

    Kurací paprikáš

    Pridajte do tohto skvelého jedla delikátnu údenú papriku, ktorá mu dodá zvláštne čaro.

  • Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke

    Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke

    Mäsové guľky s krekrami podávané s omáčkou z mlieka a šampiňónov môžete podávať pokojne aj v obývačke pre televízorom.

  • Polievka z fazuľových strukov

    Polievka z fazuľových strukov

    Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

  • Cesnakové bruskety

    Cesnakové bruskety

    Teplé bruskety pečené v alobale ochutené vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.

  • Cícerové chuťovky s kurkumou

    Cícerové chuťovky s kurkumou

    Neodolateľne chutné a aromatické chuťovky, ktoré si zamilujú aj vaše deti.

  • Tekvicová polievka s jablkom

    Tekvicová polievka s jablkom

    Tekvicovú polievku s jablkom podávajte posypanú granátovým jablkom a vychutnávajte si jesennú atmosféru naservírovanú na stole.

  • Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou

    Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou

    Chuti tejto tekvice len ťažko odoláte. V spojení s ostatnými ingredienciami vznikne skvelé jedlo s výnimočnou chuťou.

  • Jahňacina so špenátom

    Jahňacina so špenátom

    Jahňacie mäsko a špenát je to pravé občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava v kombinácii s vhodnými koreninami uspokojí rafinované kulinárske chute.

  • Plnený parmezánový košíček

    Plnený parmezánový košíček

    Na suchú teflonovú alebo keramickú panvicu s priemerom cca 20 cm nasypať po celej ploche strúhaný parmazán v tenkej vrstve. Nechať piect cca 3 min. , pokiaľ sa neurobí jemná placička, tú potom otočiť a opiecť...

  • Rizoto na španielsky spôsob

    Rizoto na španielsky spôsob

    Rizoto bohaté na všelijaké koreniny, od kurkumy, Podravka ochucovadla až po chilli, vás prenesie do horúceho Španielska. Už cítite tú skvelú chuť?!

  • Oranžové rizoto

    Oranžové rizoto

    Rizoto zmiešané s uvarenou tekvicou preliate vínom podávajte s nastrúhaným syrom a granátovým jablkom a vychutnávajte si pôžitok zo skvelej a zaujímavej chuti.

  • Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom

    Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom

    Komerčný receptKapsičky z kuracích pŕs plnené zmesou vytvorenou zo syra, zelenej časti cibule, petržlenovej vňati a oregana v kombinácii s bielym vínom vytvoria skvelú chuť. Podávajte s cestovinami a vychutnávajte si ľahké, svieže a lahodné...

  • Morčací hamburger

    Morčací hamburger

    Komerčný recept Chuť tohto neobvykle chutného hamburgeru plného farebných prísad a vynikajúceho Ajvaru Podravka je neprekonateľná.

  • Jahňacina so špenátom

    Jahňacina so špenátom

    Komerčný recept Jahňacie mäsko a špenát je to pravé jarné občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava v kombinácii s vhodnými koreninami uspokojí rafinované kulinárske chute.

  • Baklažán  na syrovej strúhanke (fotorecept)

    Baklažán na syrovej strúhanke (fotorecept)

    Kúpila som dva baklažány. Jeden som vysmažila v trojobale a syrovej strúhanke. Druhý som robila zapekaný so syrom, šampiňónmi, cesnakom, kyslou smotanou, paradajkami.

  • Plus mäsové guľky so zemiakovými haluškami (fotorecept)

    Plus mäsové guľky so zemiakovými haluškami (fotorecept)

    Idem hneď vysvetliť ten názov: je to jedlo od kuchára Ladislava Buraľa pre reštauráciu hotela Plus v bratislavskej Trnávke. Našla som ho v staršom vydaní Báječnej ženy.

  • Aljašská treska so zeleninou (fotorecept)

    Aljašská treska so zeleninou (fotorecept)

    Inšpirovala som sa receptom z relácie Tajomstvo mojej kuchyne. S malými obmenami sme ho mali na obed.

  • Tuniakové placky s hráškovým pyré

    Tuniakové placky s hráškovým pyré

    Po bohatom sviatočnom stole dobre padnú jedlá v duchu wellness. Teda z ľahších surovín, spracovaných šetrnými technológiami, ktoré však určite zasýtia aj chutia, pekne vyzerajú a lákavo voňajú.

  • Teľacie ragú so šampiňónmi a špenátovými palacinkami
  • Kurací stroganoff s dubákmi

    Kurací stroganoff s dubákmi

    Nenahraditeľná kombinácia chutí



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist