Tabulé (tabbouleh) z quinoy
Tabulé z quinoy je ľahké, výživné a jednoduché na prípravu. Tento recept, ktorý kombinuje čerstvé ingrediencie, ako je petržlenová vňať, mäta a paradajky, Zobraziť celý popisTabulé z quinoy je ľahké, výživné a jednoduché na prípravu. Tento recept, ktorý kombinuje čerstvé ingrediencie, ako je petržlenová vňať, mäta a paradajky, je ideálny na vychutnanie si v horúcich dňoch alebo ako príloha k akémukoľvek jedlu. Navyše, quinoa dodáva jedinečný a zdravý nádych, je bohatá na bielkoviny a neobsahuje lepok. Ideálny recept so SOS Quinoa.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Quinou uvarte podľa návodu na obale a nechajte vychladnúť.
- 2
Jarnú cibuľku a paradajku nakrájajte na malé kúsky. Čerstvú petržlenovú vňať a mätu dôkladne umyte a nasekajte nadrobno.
- 3
Do veľkej šalátovej misy dajte vychladnutú quinou ako základ. Pridajte nakrájanú zelenú cibuľku, nadrobno nakrájané paradajky a nadrobno nasekanú petržlenovú vňať a mätu. Jemne premiešajte , aby sa ingrediencie rovnomerne rozložili.
- 4
Tabbouleh pokvapkajte šťavou z citróna a dochuťte soľou podľa vašej preferencie. Nakoniec pridajte extra panenský olivový olej a premiešajte.
- 5
Podávajte samostatne alebo ako prílohu.
Tiež quinoový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu