Jednoduchá ryža s rezancami
Vynikajúca kombinácia ryže a rezancov vytvára dokonalé jedlo pre tých milovníkov varenia, ktorí chcú vyskúšať niečo nové a prekvapiť svojich hostí. Ryža s Zobraziť celý popisVynikajúca kombinácia ryže a rezancov vytvára dokonalé jedlo pre tých milovníkov varenia, ktorí chcú vyskúšať niečo nové a prekvapiť svojich hostí. Ryža s rezancami je recept, ktorý spája španielsku kulinársku tradíciu s vplyvom ázijskej kuchyne. Vďaka spojeniu ryže a rezancov sa chute prelínajú v každom súste.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca alebo hlbokej panvice pridajte olivový olej. Keď sa zohrejte, pridajte surové rezance alebo niťovky. Občas premiešajte, aby neprihoreli. Potom pridajte na drobno nasekaný cesnak a krátko opražte.
- 2
Pridajte premytú ryžu a dobre premiešajte, aby sa zrnká obalili olejom.
- 3
Pridajte vývar a soľ podľa chuti. Varte na stredne vysokej teplote 5 minút. Po uplynutí tejto doby znížte oheň, prikryte panvicu a dovarte ryžu s rezancami na miernom ohni 20 minút.
- 4
Nakoniec necháme pár minút odležať a ozdobíme trochou nasekanej petržlenovej vňate.
Tiež ryža:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu