Recepty, kde je ol
Pečené papriky plnené dvomi druhmi syra podávané s plantainom
Motivácia je už viac ako 70-ročná. Pochádza od mojej mamičky presladkej....
Ryžové rezance s arašidovou omáčkou, ktoré v lete chutia komikovi Lukášovi Jurkovi
Herec a improvizátor v TV Varecha navaril svoje obľúbené letné jedlo. Pozrite si veselý videorecept plný...
Kou Kou (kju kju)
Název pochází z perského citoslovce pro kokrhání. Jí se totiž běžně ke snídani v podobě nějaké omelety....
Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu
Ďalšie úžasne chutné jednopekáčové jedlo, ktoré vás zaberie len pár minút času....
Orechové rezy s tvarohovo-jogurtovým krémom
Nepresladené, ľahké, orechové krémové rezy, ktoré som upiekla len z toho, čo bolo...
Krémová polievka z ružičkového kelu
Pravý domáci med je výnimočná potravina, ktorú používame na prípravu zdravých jedál. A pridať ho...
Čokoládové cookies podľa Phoebe
Tieto cookies sú pripravené podľa populárneho televízneho
seriálu Priatelia, kde ich piekla „uletená” Phoebe.
Krehké cesto na tart
Základom okrúhlych koláčov nazývaných tart je krehké cesto. Doplniť ho môžete podľa chuti ovocím, krémom, mrveničkou
alebo lahodnou želatínou, to je už na vás....
Kuracie drobky z Ábelovej
Folkloristka Grétka Ivaničová z Ábelovej nám prišla navariť v nádhernom kroji a prezradila aj, akú knihu...
Arroz de marisco
Jedlá s plodmi mora sú v európskych končinách príznačné najmä pre oblasť Portugalska a Španielska....
Šulky z Východnej
Šulky a šúľance nie sú to isté, hoci sa podobajú. Základný rozdiel je ten, ...
Ôhaza podľa Palušky
Ôhaza, tak vo Východnej kedysi volali krúpy. A Paluška, tak v obci všetci volajú...
Baklažánové a cuketové lodičky podľa herečky Bibiany Ondrejkovej
Svoje obľúbené zdravé a chutné jedlo, ako stvorené na udržanie štíhlej línie, nám pripravila herečka...
Pstruh s chuťou Karibiku
Svieži vánok ľahučkej limetky a voňavého nového korenia. Slnečným Karibikom inšpirovaná chuť našej sladkovodnej ryby.
Roláda zo snehového cesta s čučoriedkami
Snehový korpus, mascarpone
plnka a čučoriedky dodávajú
tejto roláde
skvelú chuť....
Jablkový zákusok 1-2-3
Piekla som ho z posledných našich jabĺk. Príprava a pečenie je nenáročné, lebo hneď ide do rúry jedna vrstva za druhou....
Cviklový kisir s praženým cícerom
Jeden z mojich obľúbených vegánskych receptov - je tak sýty a plný bielkovín, že som sa o ňom raz vyjadril ako o steaku, len
nadrobenom...
Tvarohové šišky
Chutné tvarohovo-citrónové šišky. Bez miesenia, bez vaľkania a bez väčšej námahy......
Údený losos s glazovanou mrkvou a pórom v lístkovom ceste
Toto je všeobecne známy a obľúbený recept, trošku som ho však zjednodušil a zrýchlil. Inak...
Zapečené špirálovité makaróny so syrovou omáčkou
Pritrafilo sa mi vrecúško zvláštnych makarónov v tvare špirál, predávaných pod označením Cavatappi № 87....
Losos s bylinkovou krustou podávaný s restovanou zeleninou
Rýchlo, moderne a zdravo. Dnes sme v našom štúdiu pripravili šťavnatého a voňavého lososa s...
Thajské červené kuracie karí s brokolicou
Vo väčšom hrnci na rozpálenom olivovom oleji orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu do sklovita.

Pečené papriky plnené dvomi druhmi syra podávané s plantainom
Motivácia je už viac ako 70-ročná. Pochádza od mojej mamičky presladkej....

Ryžové rezance s arašidovou omáčkou, ktoré v lete chutia komikovi Lukášovi Jurkovi
Herec a improvizátor v TV Varecha navaril svoje obľúbené letné jedlo. Pozrite si veselý videorecept plný...

Kou Kou (kju kju)
Název pochází z perského citoslovce pro kokrhání. Jí se totiž běžně ke snídani v podobě nějaké omelety....

Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu
Ďalšie úžasne chutné jednopekáčové jedlo, ktoré vás zaberie len pár minút času....

Orechové rezy s tvarohovo-jogurtovým krémom
Nepresladené, ľahké, orechové krémové rezy, ktoré som upiekla len z toho, čo bolo...

Krémová polievka z ružičkového kelu
Pravý domáci med je výnimočná potravina, ktorú používame na prípravu zdravých jedál. A pridať ho...

Čokoládové cookies podľa Phoebe
Tieto cookies sú pripravené podľa populárneho televízneho seriálu Priatelia, kde ich piekla „uletená” Phoebe.

Krehké cesto na tart
Základom okrúhlych koláčov nazývaných tart je krehké cesto. Doplniť ho môžete podľa chuti ovocím, krémom, mrveničkou alebo lahodnou želatínou, to je už na vás....

Kuracie drobky z Ábelovej
Folkloristka Grétka Ivaničová z Ábelovej nám prišla navariť v nádhernom kroji a prezradila aj, akú knihu...

Arroz de marisco
Jedlá s plodmi mora sú v európskych končinách príznačné najmä pre oblasť Portugalska a Španielska....

Šulky z Východnej
Šulky a šúľance nie sú to isté, hoci sa podobajú. Základný rozdiel je ten, ...

Ôhaza podľa Palušky
Ôhaza, tak vo Východnej kedysi volali krúpy. A Paluška, tak v obci všetci volajú...

Baklažánové a cuketové lodičky podľa herečky Bibiany Ondrejkovej
Svoje obľúbené zdravé a chutné jedlo, ako stvorené na udržanie štíhlej línie, nám pripravila herečka...

Pstruh s chuťou Karibiku
Svieži vánok ľahučkej limetky a voňavého nového korenia. Slnečným Karibikom inšpirovaná chuť našej sladkovodnej ryby.

Roláda zo snehového cesta s čučoriedkami
Snehový korpus, mascarpone plnka a čučoriedky dodávajú tejto roláde skvelú chuť....

Jablkový zákusok 1-2-3
Piekla som ho z posledných našich jabĺk. Príprava a pečenie je nenáročné, lebo hneď ide do rúry jedna vrstva za druhou....

Cviklový kisir s praženým cícerom
Jeden z mojich obľúbených vegánskych receptov - je tak sýty a plný bielkovín, že som sa o ňom raz vyjadril ako o steaku, len nadrobenom...

Tvarohové šišky
Chutné tvarohovo-citrónové šišky. Bez miesenia, bez vaľkania a bez väčšej námahy......

Údený losos s glazovanou mrkvou a pórom v lístkovom ceste
Toto je všeobecne známy a obľúbený recept, trošku som ho však zjednodušil a zrýchlil. Inak...

Zapečené špirálovité makaróny so syrovou omáčkou
Pritrafilo sa mi vrecúško zvláštnych makarónov v tvare špirál, predávaných pod označením Cavatappi № 87....

Losos s bylinkovou krustou podávaný s restovanou zeleninou
Rýchlo, moderne a zdravo. Dnes sme v našom štúdiu pripravili šťavnatého a voňavého lososa s...

Thajské červené kuracie karí s brokolicou
Vo väčšom hrnci na rozpálenom olivovom oleji orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu do sklovita.