Recepty, kde je mascarpone
Dezert Tiramisu
Oddelíme si žĺtka od bielkov. Pridáme práškový cukor. Ručným šľahačom na najvyšších obrátkach vyšľaháme žĺtka...
Amaretto pohár
Maliny rozpučíme vidličkou a pridáme 1 PL amaretta. Vaječné žĺtky s cukrom vyšľaháme do svetlej peny....
Dezert Merengue de Amor
Žĺtky zmiešame s cukrom a pridáme kakao. V druhej nádobe z bielkov vyšľaháme tuhý sneh...
Cestoviny s čerstvými figami a mascarpone
Na masle orestujeme čerstvé nakrájané figy, podlejeme likérom Lemoncello. Pridáme vanilkový strik a nastrúhanú...
Tortellini so syrom a hubami
Vo veľkom hrnci rozpustíme maslo, vsypeme pokrájanú cibuľku a nakrájané hríbiky a zvoľna 3 minúty smažíme,...
Tiramisu originál
Na úžasný talianský dezert existuje milion receptov. ja vám ponúkam ten naozaj pravý taliansky. A...
Cestoviny so špenátom a parmezánom
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Medzitým vo väčšej panvici zohrejeme olej, maslo, cesnak...
Baby hrušky marinované v Portite Matyšák s mascarpone krémom
Aké by to boli sviatky, keby na stole chýbali sladké pochúťky? Kuchárske trio z reštaurácie hotela...
Čokoládové mascarpone s kávovým likérom a malinami
Mascarpone vymiešame spolu s cukrom a kakaom a dáme vychladiť.
Tiramisu mascarpone
Uvaríme silnejšiu kávu
a necháme ju vychladnúť. Po
vychladnutí pridáme amaretto (taliansky mandľový likér).
Špagety so zelenou špargľou a žeruchou
Špargľu umyjeme, spodnú tretinu olúpeme a stonky nakrájame na 4 cm kusy. Šalotku najemno nasekáme....
Marinované jahody s octom balzamiko
Jahody umyjeme,
prekrojíme na polovicu,
ocukríme, prelejeme
balzamikom a necháme
2 hodiny odstáť.

Dezert Tiramisu
Oddelíme si žĺtka od bielkov. Pridáme práškový cukor. Ručným šľahačom na najvyšších obrátkach vyšľaháme žĺtka...

Amaretto pohár
Maliny rozpučíme vidličkou a pridáme 1 PL amaretta. Vaječné žĺtky s cukrom vyšľaháme do svetlej peny....

Dezert Merengue de Amor
Žĺtky zmiešame s cukrom a pridáme kakao. V druhej nádobe z bielkov vyšľaháme tuhý sneh...

Cestoviny s čerstvými figami a mascarpone
Na masle orestujeme čerstvé nakrájané figy, podlejeme likérom Lemoncello. Pridáme vanilkový strik a nastrúhanú...

Tortellini so syrom a hubami
Vo veľkom hrnci rozpustíme maslo, vsypeme pokrájanú cibuľku a nakrájané hríbiky a zvoľna 3 minúty smažíme,...

Tiramisu originál
Na úžasný talianský dezert existuje milion receptov. ja vám ponúkam ten naozaj pravý taliansky. A...

Cestoviny so špenátom a parmezánom
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Medzitým vo väčšej panvici zohrejeme olej, maslo, cesnak...

Baby hrušky marinované v Portite Matyšák s mascarpone krémom
Aké by to boli sviatky, keby na stole chýbali sladké pochúťky? Kuchárske trio z reštaurácie hotela...

Čokoládové mascarpone s kávovým likérom a malinami
Mascarpone vymiešame spolu s cukrom a kakaom a dáme vychladiť.

Tiramisu mascarpone
Uvaríme silnejšiu kávu a necháme ju vychladnúť. Po vychladnutí pridáme amaretto (taliansky mandľový likér).

Špagety so zelenou špargľou a žeruchou
Špargľu umyjeme, spodnú tretinu olúpeme a stonky nakrájame na 4 cm kusy. Šalotku najemno nasekáme....

Marinované jahody s octom balzamiko
Jahody umyjeme, prekrojíme na polovicu, ocukríme, prelejeme balzamikom a necháme 2 hodiny odstáť.