Tuto tiramisu som robila uz stovky krat a vzdy bola vynikajuca...
6-8
porcií
porcií
40 min. minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cukor so žĺtkami šlaháme ručným šlachačom 8 minút.Potom vmiešame polovicu likéru Amaretto a už len vidličkou zamiešame už len po lyžickách celý syr mascarpone (možeme kupiť v Tescu, Bille...).
- 2
Piškóty rýchlo namáčame v káve a ukladáme na dno porcelánovej misy štvorcového tvaru s plochým dnom.Pokvapkáme čerešnovicou a potrieme polovicou krému. Na krém poukladáme dalšie namočené piškóty,pokvapkáme Amarettom a potrieme zvyšným krémom.
- 3
Povrch uhladíme a posypeme kakaom (najlepšie cez sitko). Tiramisu necháme minimálne 7 hodín v chladničke a potom môžeme papať :).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu