Foto: scurutaj
tento recept som nasla na zapatrosenom harku papiera,tak som ho oprasila a pripravila. Je osviezujuca,vyborna hlavne v teplom pocasi.ale aj na dlhe zimne chvile :)
príprava
Postup
-
1
najskor si susienky rozdrvime a premiesame s maslom,vytvorime si pevnu hmotu,ktorou si vyplnime tortovu formu,vo vyske min. 5mm,aby nam nepretekala plnka. Ulozima na 30min. do chladnicky.
- 2
Kym je to v chladnicke,zatial si pripravime kremovu plnku.Do kastrolika si dame smotanu,praskovu zelatinu,a nastruhanu koru z pomaranca.Nechame zovriet a odstavime aby sa uvolnilo co najviac aromy. Zatial si mascarpone,philadelphia,a cokur vymiesame na hladky krem. Do vymiesaneho kremu si vmiesame uvarenu smotanu a pomarancovu aromu a opat vymiesame vsetko spolu na hladky krem.Nalejeme na pripraveny susienkovy zaklad a dame stuhnut do chladnicky.
- 3
Po stuhnuti narezeme na rezy a mozeme ozdobit kuskom pomaranca.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu