Ovocie na grile s medovým mascarpone
Ján Zlúky
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 22. júla 2012
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 22. júla 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ovocie očistíme. Hrušky prekrojíme na polovice a zbavíme jadier. Melón prekrojíme na polovice, zbavíme jadier a šupky. Nakrájame na mesiačiky.
- 2
Zmiešaním mascarpone, medu a nasekanej medovky pripravíme krém.
- 3
Ovocie grilujeme namočené v kokosovom mlieku, obalené v škoricovom cukre na alumíniovej miske zakryté fóliou 30–40 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ale by som si toto dala, ak by ma pán šéfkuchár ponúkol hotovým.