Hovädzie mäso zadné

Hovädzie mäso zadné ako ingrediencia v receptoch:

  • Recept bez obrázku

    Staročeská roštenka

    Roštenky naklepeme, narežeme okraje, osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Na panvici z oboch strán opečieme. Na panvicu môžeme pridať aj slaninu. V kastróle rozohrejeme vývar, vložíme do neho roštenky a prilejeme...

  • Šumavská hovädzia pečienka

    Šumavská hovädzia pečienka

    Pripravené hovädzie mäso prešpikujeme slaninou, osolíme a okoreníme a spoločne s nadrobno pokrájanou cibuľou opražíme na masti do zlatista. Pridáme divoké korenie, mierne zalejeme vodou a dusíme pod pokrievkou, za občasného podlievania, domäkka.

  • Recept bez obrázku

    Zbojnícka roláda

    Z mäsa nakrájame väčší plát, rozklepeme ho, potrieme cesnakom rozotreným so soľou, okoreníme, poukladáme plátky šunky a slaniny, zvinieme a zviažeme.

  • Recept bez obrázku

    Sekaný maslový rezeň

    Tento recept mám od priateľa s ktorým som chodieval na zabíjačky. Robím ho keď naň dostanem chuť a keď zoženiem kvalitné hovädzie alebo teľacie mäso.

  • Recept bez obrázku

    Šťavnaté hovädzie špízy

    Tak asi šťavnaťejšie špízy som asi nejedla. Tieto súúú... jednoducho vynikajúce, a keď sa podávajú s chrenovým dipom... hmmm...

  • Sviečková na smotane

    Sviečková na smotane

    Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre 4 osoby)



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist