Pečené morčacie krídla
Keď už máte plné zuby kuraciny, nadišiel čas na morku, z ktorej mám najradšej krídla,...
Jahňacie pliecko s rozmarínom, tymianom a červenou cibuľou
Lahke, vonave a velmi chutne.
Mladá jahňacina
Pečenú a špikovanú jahňacinu si môžete pripraviť kedykoľvek. S prílohou z mladých zemiakov, mrkvy a...
Zapekaný guláš
Čikóšom, pastierom, ktorí niekedy pásli stáda po panónskej puste môžeme poďakovať za guláš – “gulyás-hús”...
Svatomartinská husa
Tak si myslím, že jdu s křížkem po funuse s tímto receptem. Ale na druhé...
Ovčie rebro s tekvicovou penou
Očistené a v bylinkách a cesnaku marinované rebro osolíme a pečieme pri 120 °C asi 5 hodín....
Pečený bravčový bôčik s kôprovou omáčkou
Ešte aj teraz v záhradke sa nájde čerstvý kôpor a tak vynikajúco chutí s pečeným bôčikom.
V rúre pečené kuracie stehná
Jednoduchý a výborný obed alebo večera z jedného plechu pre celú rodinu ;-)
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Keď si chcete trošku obzvláštniť recept z mäsa, pridajte k nemu veľa zeleniny posypanej Podravkou na...
Pečený bravčový bôčik
Máme radi aj takto upravený bôčik. Je pečený na kapuste a paradajkách.
Voňavé pečené karé
Bravčové v jednom kuse je vynikajúcou voľbou na pečenie, polejte ho vínom a olejom a podávajte...
Bravčové pliecko pečené na cibuli a cesnaku (a smrčkovcoch alebo aj bez)
Inšpirácia na prípravu mäsa je z internetu, ale nepamätám presne odkiaľ, tak píšem, ako...