
Kuracie kúsky so zemiakmi z jednej panvičky
Očistené zemiaky nakrájame na mesiačiky a poukladáme na panvicu vhodnú do rúry. Pokvapkáme olivovým olejom, ...

Bôčik so žemľovo-slaninkovou plnkou
Najprv pripravíme plnku: Cibuľu nakrájame, speníme na oleji, pridáme slaninu nakrájanú na kocky, pretlačený cesnak a...

Pomaly pečené rebrá s barbeque omáčkou
Cibuľu nakrájame najdrobnejšie, ako sa dá, a smažíme ju na oleji 4–5 minút, až kým nezmäkne....

Bravčové mäso na horčici
Dnes jednoduchý obed, ktorý nesklamal, zvládne ho aj začiatočník.

Hovädzí steak s pečenými zemiakmi a cherry paradajkami
Šťavnatý steak na masle a rozmaríne so sladkými cherry paradajkami a ako príloha chrumkavé opekané zemiaky.

Plnená panenka podľa Karin Majtánovej
V tomto videu nám Miss Slovensko 1993, Karin Majtánová, pripravila rolády z bravčovej panenky s...

Pečené brambory
Syrové brambory oškrábeme, kdo má rád se slupkou řádně vydrhne a slupku nechá. Do brambor...

Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Kýtu (stehno) vykostíme a kosti dáme vařit na vývar. Maso prošpikujeme, osolíme, posypeme tymiánem...

Losos podľa Zory Czoborovej
Kvalitná a vyvážená strava je hlavným faktorom pri starostlivosti o zdravie. Losos obsahuje viac ako 60 % bielkovín a možno aj preto je tak obľúbený pri zdravom stravovaní. Pozrite sa, ako ho pripravuje Zora Czoborová....

Plnené bravčové mäso
Rýchle jedlo z jedného pekáča. Nenáročna príprava, ktorú zvláda aj začiatočník.

Vcelku pečená bravčová krkovička
Na posledný deň v roku také jednoduché jedlo z bravčovej krkovičky.

Morčacie prsia so sušenými paradajkami
Morčacie prsia prešpikujeme sušenými paradajkami, ochutíme soľou, čiernym korením a dáme piecť asi na 40 minút.

Pagáče a buchty z cukrovej repy s makom
Tento recept mám po starkej, nie je v ňom žiadne maslo, mlieko ani vajcia. To je všetko od čoho ostanú pagáče tvrdé....

Žemlička bao s bravčovým mäsom a guacamole
Bao žemle: Všetky suché suroviny zmiešame v mixéri s nadstavcom (miesič cesta), pomaly pridávame horúcu vodu a...

Bataty zapečené s marshmallows
Bataty (alebo sladké zemiaky), sú svojou prirodzenou chuťou predurčené k rôznym dezertom. V spojení s...

Kurča s plnkou z tekvice, orechov a zo zeleru
Koreniny na kurča zmiešame s olejom, pretlačeným cesnakom a necháme odstáť, kým pripravíme plnku.

Výborné morčacie mäso z jedného pekáča
Aj tento recept patrí už niekoľko rokov do mojich TOP 10 receptov. Pred pár rokmi som na tento recept natrafila už ani neviem kde a odvtedy ho robievam....

Pečené bandurky so zeleninou
Jesenné dni a chlad v byte. Tak som zapla rúru a aspoň v kuchyni bolo teplo...

Tvarohové buchty
Když má člověk diabetes tak jako na potvoru mívá chutě na sladké, i když to nesmí. Tak sem tam upeču něco tak, aby jsme si pochutnali a přitom moc nehřešili...

Ružičkový kel s prosciuttom
Ružičkový kel som úspešne pestoval na zložitej pôde „slávnej“ košickej Furče....

Vepřová roláda s olivami
Pečeni (karé, pozn. red. ) rozřízneme tak, aby vznikl plát, přes folii ho...

Králik s gaštanmi podľa Nory Beňačkovej
Známa hlásateľka Nora Beňačková pripravuje veľmi chutný recept zo zdravého králičieho mäsa....

Muránske buchty
Už som tu písala, že hľadám recept na tieto buchty, lebo som ich ochutnala, ...

Údený bravčový bôčik plnený a pečený
Je to len také jednoduché jedlo, ktoré myslím si ocenia gurmáni. Hlavne na studeno je...

Pečená krkovička na rozmaríne s kapustovými haluškami
U nás doma milujeme toto jedlo... Rýchlo sa urobia halušky, udusí kapusta, prešpikuje mäsko...

Uzené maso pečené na hříbkách
Maso položíme do pekáčku, přidáme sádlo, nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a předem namočené hříbky....

Jahňacie lýtko na šípkovej omáčke
Jahňacie lýtko prudko opečieme z každej strany na rozohriatej masti. Mäso preložíme do pekáča a pridáme...

Kura s horčicou na bielom víne
Iný jednoduchý recept na prípravu kuraciny, aby sme nemali ...