Marinované pečené rebrá
Milan Bučko
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 5. júna 2017
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 5. júna 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
90 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Rebrá opláchneme, vysušíme a potrieme zmesou korenia, ktoré sme vymiešali v oleji s vodou a pretlačeným cesnakom. Vložíme do pekáča, zalejeme zvyškom zmesi a podlejeme vodou, aby sa počas pečenia rebrá nepripálili.
- 2
Rebrá pečieme prikryté približne 1,5 hodiny pri teplote 175 °C. Upečené rebrá podávame podľa vlastného uváženia, napríklad s kyslou kapustou či kyslými uhorkami.
Tiež pečené rebierka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu