Marinované pečené rebrá
Milan Bučko
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 5. júna 2017
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 5. júna 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
90 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
1,6 kg |
|
|
|
|
|
1 KL |
|
1 PL |
|
5 strúčikov |
|
1 KL |
|
200 ml |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Rebrá opláchneme, vysušíme a potrieme zmesou korenia, ktoré sme vymiešali v oleji s vodou a pretlačeným cesnakom. Vložíme do pekáča, zalejeme zvyškom zmesi a podlejeme vodou, aby sa počas pečenia rebrá nepripálili.
- 2
Rebrá pečieme prikryté približne 1,5 hodiny pri teplote 175 °C. Upečené rebrá podávame podľa vlastného uváženia, napríklad s kyslou kapustou či kyslými uhorkami.
Tiež pečené rebierka:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre