Plnené bravčové mäso
Plnené bravčové mäso

Plnené bravčové mäso fotorecept

olinecka - fotkaolinecka, 1. januára 2020
Plnené bravčové mäso (fotorecept)
Foto: olinecka

Rýchle jedlo z jedného pekáča. Nenáročna príprava, ktorú zvláda aj začiatočník.

15-20 minút
príprava
60 minút
na 200 °C

Suroviny

750-900 g (stehno alebo karé)
1-2 bal.
2-3 ks čerstvé
 čerstvé (rozmarín, oregano, tymian)
podľa potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny.

    Plnené bravčové mäso (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso umyjeme, osušíme, nakrojíme tenké plátky tak, aby mäso naspodu držalo v celku, viď foto. Osolíme, okoreníme. Mozzarellu a paradajky pokrájame na plátky, ktoré vložíme do nakrojených medzier v mäse.

    Plnené bravčové mäso (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Plech vymastíme, vložíme mäso a okolo poukladáme zemiaky. Zemiaky osolíme, okoreníme, posypeme korením na pečené zemiaky, pokvapkáme olejom. Na vrch dáme bylinky. Rúru predhrejeme na 200 stupňov a pečieme 60 minút.

    Plnené bravčové mäso (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po upečení... Prajem dobrú chuť.

    Plnené bravčové mäso (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: