prazdny

Výborný šalát z pečenej papriky

Bezmäsité jedlá

Napriek tomu, že som mäsový typ, tento šalát mám veľmi rada....

prazdny

Kurča - Kornish Hen - pečené v papierovom vrecúšku

Kuracie mäso

Variant mojeho klasického kurčaťa pečeného v „sáčku“....

prazdny

Provensalské kurča a bezlepková plnka do kurčaťa

Kuracie mäso

Podľa nášho receptu si môžete upiecť kuriatko a nielen to – súčasťou receptu je aj návod na...

prazdny

Buchty s tvarohovo-čokoládovou plnkou

Koláče

Veľmi dobré ľahučké buchty plnené tvarohom a čokoládou.

prazdny

Z jedného kuracieho stehna dve

Kuracie mäso

Dnešný sviatočný obed som pripravila z kuracieho stehna, z ktorého som odstránila kožu a túto som...

prazdny

Zemiaky pečené na kukuričnom škrobe

Hlavné jedlá

Jednoduchý variant prípravy zemiakov, aj v slovenských regiónoch mimoriadne obľúbených. Inšpirovala ma mladá čínska kuchárka...

prazdny

Bravčové výpečky s červenou kapustou

Bravčové mäso

Moje obľúbené jedlo, vyskúšal som viacero receptov, tento na pomalo je zatiaľ najlepší.

prazdny

Výborné pečené karé

Bravčové mäso

Bravčové karé nakrájame na plátky, jemne naklepeme a osolíme.

prazdny

Pečené vrstvené zemiaky

Bezmäsité jedlá

Jednoduchý recept na vynikajúcu prílohu k bársčomu, či na lahodnú pochúťku i bez ničoho....

prazdny

Opekané bravčové koleno na ohni v prírode

Bravčové mäso

Tradičná pochutina netradičným spôsobom. Pre celu rodinu, aj porcia aj zábava aj aktivita.

prazdny

Knedle plnené pečeným bravčovým plieckom

Bravčové mäso

Umyté a osušené bravčové pliecko vložíme do pekáča. Posypeme soľou, korením, tymianom, nakrájanou cibuľou...

prazdny

Pečené kuracie stehná

Kuracie mäso

Kuracie stehná umyjeme, tuk a blany na okraji stehien odrežeme. Stehná z obidvoch strán osolíme....

prazdny

Hovädzia podbrušina pečená so zeleninou

Hovädzie mäso

Slabina, podbrušina, sukňa, tzv. „tunajší našinci” flank skirt, to sú pomenovania pre druh hovädzieho mäsa....

prazdny

Taká obyčajná krkovička

Bravčové mäso

Pretože ide pôst, tak nech si ešte trochu pomaškrtíme.

prazdny

Kuracie kúsky so zemiakmi z jednej panvičky

Kuracie mäso

Očistené zemiaky nakrájame na mesiačiky a poukladáme na panvicu vhodnú do rúry. Pokvapkáme olivovým olejom, ...

prazdny

Pečené kuracie srdiečka

Kuracie mäso

Raz za čas dobre padnú vnútornosti.

prazdny

Bôčik so žemľovo-slaninkovou plnkou

Bravčové mäso

Najprv pripravíme plnku: Cibuľu nakrájame, speníme na oleji, pridáme slaninu nakrájanú na kocky, pretlačený cesnak a...

prazdny

Pomaly pečené rebrá s barbeque omáčkou

Bravčové mäso

Cibuľu nakrájame najdrobnejšie, ako sa dá, a smažíme ju na oleji 4–5 minút, až kým nezmäkne....

prazdny

Bravčové mäso na horčici

Bravčové mäso

Dnes jednoduchý obed, ktorý nesklamal, zvládne ho aj začiatočník.

prazdny

Lososové guľky

Hlavné jedlá

Zaujímavá kombinácia lososa s mandľovou múkou.

prazdny

Hovädzí steak s pečenými zemiakmi a cherry paradajkami

Hovädzie mäso

Šťavnatý steak na masle a rozmaríne so sladkými cherry paradajkami a ako príloha chrumkavé opekané zemiaky.

prazdny

Plnená panenka podľa Karin Majtánovej

Bravčové mäso

V tomto videu nám Miss Slovensko 1993, Karin Majtánová, pripravila rolády z bravčovej panenky s...

prazdny

Pečené brambory

Hlavné jedlá

Syrové brambory oškrábeme, kdo má rád se slupkou řádně vydrhne a slupku nechá. Do brambor...

prazdny

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Hlavné jedlá

Kýtu (stehno) vykostíme a kosti dáme vařit na vývar. Maso prošpikujeme, osolíme, posypeme tymiánem...

prazdny

Losos podľa Zory Czoborovej

Hlavné jedlá

Kvalitná a vyvážená strava je hlavným faktorom pri starostlivosti o zdravie. Losos obsahuje viac ako 60 % bielkovín a možno aj preto je tak obľúbený pri zdravom stravovaní. Pozrite sa, ako ho pripravuje Zora Czoborová....

prazdny

Plnené bravčové mäso

Bravčové mäso

Rýchle jedlo z jedného pekáča. Nenáročna príprava, ktorú zvláda aj začiatočník.

prazdny

Vcelku pečená bravčová krkovička

Bravčové mäso

Na posledný deň v roku také jednoduché jedlo z bravčovej krkovičky.

prazdny

Morčacie prsia so sušenými paradajkami

Hlavné jedlá

Morčacie prsia prešpikujeme sušenými paradajkami, ochutíme soľou, čiernym korením a dáme piecť asi na 40 minút.

prazdny

Čertova krkovička

Bravčové mäso

Je to bravčová krkovička, ktorá Vás dostane.