Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou fotorecept
Foto: kvakac
Tento šalát teraz beží v našej rodine aj u známych. Výborne sa hodí na rozličné stretnutia.
porcií
príprava
Postup
-
1
Kuracie mäso môžme dať upiecť spolu s kuraťom. Potom ho necháme ochladiť. Pokrájame na drobné kúsky. Tí lenivejší môžu všetko na hrubo rozmixovať, ale potom to nie je tá správna chuť.
-
2
Tu sú ďalšie suroviny.
-
3
Takže mäso, salámu, kapiu a broskyňu pokrájame na malé kúsky, ako sa dá. Dáme do nádoby.
-
4
Moravanku na hrubo rozmixujeme a pridáme k ostatným surovinám. Okoreníme, osolíme, dáme čili omáčku a worcesterskú omáčku.
-
5
Teraz na to dáme majonézu a dobre rozmiešame. Odložíme do chladničky aspoň na 8 hodín.
-
6
Všetky chute sa prepoja a môžeme konzumovať. Chuťovo tento šalát je podobný tomu z Lidla kurací šalát s broskyňou. Takže skúste a porovnajte.
Diskusia k receptu