Bezlepkové parmezánové krekry
Bezlepkové parmezánové krekry

Bezlepkové parmezánové krekry

novalim - fotkanovalim, 21. februára 2019. Komerčný recept.
Bezlepkové parmezánové krekry
Foto: novalim
40
porcií
20 minút
príprava
15-20 minút
na 180 °C

Suroviny

250 g (alebo rastlinný tuk)
100 g strúhaný
75 g
150 g
100 g
2 ks
6 g
Na zdobenie:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäkké maslo, parmezán, mandľovú múku premiešame v miske lyžicou, pridáme vajcia a zamiešame. Prisypeme ryžovú múku a Promix UNI, soľ a rukou premiesime do kompaktného, mäkkého a trochu lepkavého cesta.

  2. 2

    Cesto naplníme do striekačky na koláčiky, rovnako dobre nám poslúži zdobiace vrecko s hviezdicovitou špičkou. Na plech vystlaný papierom na pečenie nanášame malé hviezdičky a do stredu každej dáme oriešok.

  3. 3

    Pečieme v rozohriatej rúre na 180 stupňoch asi 15-20 minút do zlatohneda.

  4. 4

    Namiesto hviezdičiek môžeme cesto vytvarovať do guličiek, tie kladieme na plech, palcom vtlačíme do stredu priehlbinu a do tej dáme napríklad rajčinovú sugo omáčku s oreganom a bazalkou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: