Dubáková frittata s cherry paradajkami a parmezánom
Ivan Čurgali
šéfkuchár hotela Kaštieľ Mojmírovce****, 12. augusta 2019
šéfkuchár hotela Kaštieľ Mojmírovce****, 12. augusta 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Dubáky očistíme. Na rozohriatu panvicu dáme olej, na ktorom opražíme pokrájanú cibuľku a potom aj nakrájané dubáky, chvíľu orestujeme a pridáme na polovicu prekrojené paradajky. Zalejeme vyšľahaným vajíčkami, ktoré sme osolili a okorenili. Posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.
- 2
Na miernom ohni pripravujeme dve minúty, ďalej dokončujeme vo vopred rozohriatej rúre na 160 °C asi tri minúty. Pred dokončením posypeme frittatu postrúhaným parmezánom. Môžeme podávať so zemiakmi, s pečivom alebo so šalátom.
Tiež frittata:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu