
Moje Mini Lazagne
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, potom k nej pridáme mletú papriku a ďalej trochu pražíme...

Miešané mäso Enviro
V tomto mojom recepise je mäsových bielkovín na môj vkus viac než dosť, ale doplnila som...

Jablkovo-tvarohový á la krémeš
Máme veľa jabĺčok, tak sa snažím ich dávať aj do koláčov. Doma chceli upiecť krémeš,...

Maďarská slepačia polievka
Sliepku prekrojíme, umyjeme, vložíme do hrnca, zalejeme studenou vodou a dáme variť. Keď...

Grilovaný kebab bez mäsa
Týmto môžeš, milý čitateľ, vyvrátiť fámy, že vegetariánska grilovačka je nuda 😀

Opečená kačacina a parenicou plnený kačací krk
Nedeľný obed s kačacinou a plnenou kožou z kačacieho krku. Na plnku som použila parenicu.

Langoše
Z uvedených surovín spracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť. Väčšie mikroténové vrecko vytrieme olejom, vložíme...

Vajíčka pod závojom
v nejakom časopise som ho vzhliadla a je rýchly rada ho pripravujem.

Špenátová pizza zo špaldovej múky
Túto pizzu som si robila keď som držala 90-dňovú diétu :)

Balkánska mäsová kapusta
Cibulu pokrájame a oprazime na oleji pridame mäso pokrájané na väcsie kocky a podusime 5min. Pridáme bujón,...

Smažený pstruh s limetkovou omáčkou
Více mých rybích receptů najdete na http://www. mankuv-rybi-restaurant. estranky. cz .

Fašírky z oranžovej tekvice
Tekvica, dyňa... to sú názvy pre mnoho druhov tekvicovitých rastlín. V každom prípade sú veľmi vďačnou surovinou na varenie. Skúsili ste už z nej urobiť fašírky?...

Mrkvový koláčik
tento receptik vznikol spojenim viacerych receptov a samozrejme co chladnicka dala, vydaril sa vyborne a hlavne...

Špaldové lievance s kakaovou omáčkou, jahodami a kiwi
Zmiešame dva diely bielej hladkej múky, jeden diel špaldovej hladkej múky, dve čajové lyžičky PDP,...

Šľahačková kávová bábovka
Veľmi rada pečiem a v poslednom čase to nedokážem zastaviť. Snáď to po mne zdedí moja...

Veselí sobíci :D
chcela som si odskúšať nové linecké a pritom zabaviť aj moju malú pomocníčku :)

Slávky na cesnaku a víne
Prenesú ťa na tvoj prvý zájazd k moru! Kde to bolo a prečo práve Chorvátsko?

Karfiol s hubami
Karfiol očistíme, uvaríme domäkka v osolenej vode a scedíme. Cibuľu nakrájame nadrobno, speníme ju...

Rolovaná džigerica
Jednoduché ale chutné srbské (juhoslovanské) jedlo, vhodné ako hlavný chod alebo ako malé zahryznutie. S...

Domáci ratatouille
Po francúzky rattatoille a po slovensky by som povedala zeleninové lečo bez vajíčka...

Pohankové lívance
Do mísy nalijeme podmáslí (cmar, pozn. red. ), přidáme sůl a postupně přidáváme ostatní...

Cotoletta alla Bolognese
Mäso umyjeme a osušíme. Rezeň vyklepeme v strúhanke do obdlžnikového tvaru. Osolíme ho a vypražíme. Vylejeme prebytočný olej...

Vianočný pudingový bochník
Tento puding som si zamilovala, keď som bola v Anglicku pred mnohými rokmi a dodnes ho...

Šífliky s bryndzou
Tento recept je spomienkou na kuchyňu mojej starej mamy, ktorá pochádzala od Harmanca. Robievala ho často a...

Bakoňské mäsové guľky
Čo Bakoňské, to hríbové. Návod prípravy sa mi objavil na fb. nástenke. Vyskúšala...