4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Polovicu každého rezňa obložíme šunkou. Rajčiny nakrájame na plátky, rozdelíme ich na šunku a zakryjeme plátkom syra. Takto obložený rezeň priklopíme druhou polovicou mäsa. Okraje rezňov spojíme špáradlami, aby plnka pri pečení nevytiekla. Cibuľu nakrájame na prúžky a cukety na menšie, rovnako veľké kúsky.
- 2
V hrnci rozohrejeme maslo a cibuľu urestujeme dozlata. Pridáme cukety a spoločne dusíme asi 5 minút. Takto pripravenú zeleninu nakoniec dochutíme korením a soľou. Na panvici rozpálime olej a rezne na ňom opekáme z oboch strán domäkka. Ochutíme ich podľa potreby soľou a korením.
- 3
Mäso so zeleninou naservírujeme na taniere a podávame s bielym chlebom alebo hranolčekmi a tatárskou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu