15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Porcie kapra umyjeme v octovej vode, pokvapkáme citrónom, osolíme a posypeme korením a rascou. Každú porciu na chrbte 2–krát narežeme a do rezu vložíme mesiačik pomaranča, necháme asi hodinu uležať a na horúcom masle rýchle opečieme.
- 2
 Potom zakryjeme a prepekáme ešte asi 10 minút. Kapra vyberieme, necháme odkvapkať a vychladnúť. Vyšľaháme šľahačku a pridáme do nej jemne nastrúhaný chren.
- 3
 Porcie naukladáme na tanieriky a ozdobíme šľahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu