Toto ma naučili na joge vo Zvolene, to bola akcia! Ľudia s pozitívnou energiou, dobrej vôle... zacvičili sme si spoločne a aj sme spolu Zobraziť celý popisToto ma naučili na joge vo Zvolene, to bola akcia! Ľudia s pozitívnou energiou, dobrej vôle... zacvičili sme si spoločne a aj sme spolu varili rôzne jedlá.
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
podľa stravníkov |
|
štipku |
|
|
|
2 ks |
|
1 ks |
|
2 lyžice |
|
1 lyžička |
|
štipka |
|
2 ks |
|
štipka |
|
štipka |
|
1 ks |
|
1 strúčik |
|
|
|
|
Postup
-
1
Zemiaky nakrájame na kocky, opražíme na oleji, pridáme kardamón, škoricu, klinčeky, bobkový list. Pridáme hrášok, kurkumu, podusíme, pridáme mušk. oriešok, paradajky, zázvor, cukor trošku, cibuľu a cesnak. Pridáme opečené Tofu a pražené madle.
Diskusia k receptu