20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do misky dáme nad paru posekaný stužený tuk, celé vajcia, vanilku, práškový cukor a miešame do vzniku krému. Do druhej misky pripravíme ostatné suroviny: orechy posekáme, tortovú polevu a želé pokrájame, oblátky pokrájame na kúsky asi 2 x 2 cm, vsypeme kakao a hrozienka.
- 2
Misku s krémom odložíme z parného kúpeľa a do horúceho krému vsypeme posekané suroviny a dôkladne premiešame. Celú masu ihneď vyklopíme na 2–krát preložený alobal a vytvarujeme salámu, zabalíme ju a dáme stuhnúť do chladničky.
- 3
Po stuhnutí preložíme salámu na podnos, rozbalíme, polejeme polevou a po stuhnutí pokrájame na tenké rezy.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu