Kurča v alobale

pavas - fotkapavas, 26. januára 2010

Suroviny

1 ks
80 g
80 g
1-2 ks
80 g
50 g
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kurča umyjeme a rozdelíme na porcie, ktoré osolíme a okoreníme

  2. 2

    Do pekáča vložíme väčší kus alobalu tak, aby z neho prečnieval. Z alobalu vytvoríme korýtko, do ktorého uložíme porcie kurčaťa, pokvapkáme ich kečupom a poprekladáme striedavo plátkami údenej slaniny, syra, kolieskami cibule a kúskami kapie. Všetko pokvapkáme olejom a obložíme kúskami masla

  3. 3

    Alobal dobre uzavrieme. Po 40 minútach pečenia v rúre alobal otvoríme, kurča pokvapkáme vypečenou šťavou a zapečieme do zlatista.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: