prazdny

Drůbeží terina na houbách s hráškovou rýží

Kuracie mäso

Trochu jsem si zaexperimentoval s kuřecími stehny, aby byla nějaká změna v jejich přípravě...

prazdny

Hovädzie líčka s karfiolovo-špenátovým koláčom

Hovädzie mäso

Najskôr očistíme a umyjeme hovädzie líčka, zbavíme ich blán, opražíme nahrubo nakrájanú cibuľu s novým korením,...

prazdny

Loptičková polievka

Hovädzie mäso

Tentokrát nám Jozef Mak a Naďa Lazarová pripravili výdatnú zeleninovú polievku s mäsovými guľkami, ktorá zahreje,...

prazdny

Bravčový steak so zeleninovou oblohou

Bravčové mäso

Takže chcem sa aj ja podeliť s mojím receptom na steak, keďže sa mi podaril podľa...

prazdny

Huspenina

Bravčové mäso

Veľmi milujem toto jedlo, ale len ak mám domáce suroviny. Keďže som dostala od susedkinho...

prazdny

Kuracia panvička s tekvicou

Kuracie mäso

Tekvicu očistíme, zbavíme jadierok a nakrájame na tenšie kúsky. Dáme na plech vystlaný papierom na...

prazdny

Krvavnička s kyslou kapustou a plneným zemiakom

Bravčové mäso

Cibuľu upražíme na masti, pridáme koreniny, med a domácu kyslú kapustu, posolíme a asi 10...

prazdny

Hovädzie rebro v slivkovej omáčke

Hovädzie mäso

V širokom kastróle na rozpálenom oleji pražíme na kocky nakrájanú koreňovú zeleninu, pridáme nakrájanú cibuľu, ...

prazdny

Klasický burger

Hovädzie mäso

Pripravujete grilovačku pre svojich kamarátov a chcete im ugrilovať niečo iné ako len špekačky a klobásy? Vyskúšajte...

prazdny

Bao s pečeným bravčovým bôčikom a tempura jablkom

Bravčové mäso

Bao je čínska parená buchtička, ktorá môže byť plnená rôznymi mäsom, zeleninou, tempurou a...

prazdny

Hubové velouté s kuracím mäsom

Kuracie mäso

Najskôr pripravíme cesto tak, že všetky suroviny dáme do misky alebo do robota a všetko spolu...

prazdny

Mäsovo-zeleninový nákyp v chrumkavej kruste

Hlavné jedlá

Zaujímavý a chutný mäsovo-zeleninový nákyp nám pripravila finalistka šou Pečie celé Slovensko Lucia Piterka.

prazdny

Veľkonočný závin

Kuracie mäso

Keď vypekať tak vypekať, ja na slano v jarných tónoch.

prazdny

Pečená bravčová panenka obalená v pivnom slade so smotanovo-horčicovou omáčkou

Bravčové mäso

Keďže vegánom už istú dobu nie som, a varíme si doma mimo jedla aj domáce pivko,...

prazdny

Zeleninou plnené pečené mini kurča

Kuracie mäso

Čo je malé je milé. Dnes som také malé mini kurča naplnila zeleninou a upiekla.

prazdny

Skvelé kuracie prsia s marhuľami a olivami

Kuracie mäso

Obrala som takmer posledné marhuľky a keďže džem už mám navarený, aj koláče sme už popiekli,...

prazdny

Mäsom plnené taštičky z červenej šošovice

Hovädzie mäso

Cesto: Šošovicu uvaríme do mäkka, približne 15–20 minút. Necháme vychladnúť. Uvarenú šošovicu aj s...

prazdny

Bravčová roláda na grile s barbecue omáčkou

Bravčové mäso

Najlepšie chutí s domácim kapustovým šalátom alebo s natrhanými lístkami ľadového šalátu.

prazdny

Jelení šašlík s bryndzou, so zeleninou a slivkovým dipom

Hlavné jedlá

Jeleniu sviečkovicu, slaninu a a očistenú papriku nakrájame na stredne veľké kúsky, všetko ochutíme...

prazdny

Stehno s plnenou knedličkou a červenou kapustou

Hlavné jedlá

Stehná umyjeme, dočistíme, osušíme, odsekneme chrupavku a nasolíme. V kastróle zohrejeme kačaciu masť na asi...

prazdny

Panenka – Čermeľ – so zelerovohubovou omáčkou

Bravčové mäso

„Inkvizičný senát“ na Varecha. sk ma pre takto upraveného bravčového „zajačika“ asi poženie pred súd svojej prísnej...

prazdny

Marinované kačacie prsia s pomarančom

Hlavné jedlá

Marináda: Kačacie prsia očistíme, kožu nakrojíme, postupne k nim pridávame všetky ostatné suroviny. Nakoniec všetko spolu...

prazdny

Kuracie plátky s vínom marsala a so sherry

Kuracie mäso

Variant jednoduchého, rýchleho, no hlavne chutného rcp zo „šalátového“ vydania KK mojej krajšej ½_ičky...

prazdny

Trojmäsové gigant gule v arrabbiata-marinara omáčke

Hovädzie mäso

Veľa vody pretieklo v našich tokoch. Niekedy okolo roku 1975 som v Brne vyhral jednu z...

prazdny

Mäsový koláčik na spôsob Christmas mince pie

Hovädzie mäso

Cibuľu, očistené jablko a zeler nakrájame na drobné kocky, opražíme a pridáme mäso. Všetko necháme dobre...

prazdny

Kaša „lentil dahl“ k jahňaciemu lýtku na zelenine

Hlavné jedlá

Fantázia, radosť, vášeň... dnes už tieto tri ingrediencie nechýbajú ani v prílohovej kuchyni...

prazdny

Panenka s pistáciovou kôrkou a vínovým rizotom

Bravčové mäso

Mäso odblaníme a pokrájame na hrubé medailóniky. Osolíme, okoreníme, potrieme olejom a poukladáme do...