Morčacia terinka s koňakom a so sušenými slivkami
Matej Homola
šéfkuchár Hotela The Grand Vígľaš****, 20. marca 2019
šéfkuchár Hotela The Grand Vígľaš****, 20. marca 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Morčacie prsia zomelieme, pridáme vajcia, smotanu, koňak, muškátový oriešok, soľ a korenie. Tyčovým mixérom všetko rozmixujeme na hladkú zmes. Primiešame nakrájané slivky, najemno pokrájanú mrkvu a nasekanú petržlenovú vňať.
- 2
Zmes zabalíme do fólie do tvaru valca a potom do alobalu. Dáme variť na 35 minút na mierny plameň.
Tiež terina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu