Kapustový šalát s kuracím mäsom

Richard Henček
šéfkuchár hotela Hviezda*** v Dudinciach, 17. októbra 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Kapustový šalát s kuracím mäsomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie prsia osolíme a okoreníme mletými čili papričkami. Ugrilujeme ich na panvičke. Čínsku kapustu, mrkvu a cibuľu nakrájame na rezančeky.

  2. 2

    Sezamové semienka zľahka opražíme na suchej panvičke do zlatohneda. Pomaranč olúpeme a rozdelíme na mesiačiky, šťavu z pomaranča zachytávame.

  3. 3

    Do pomarančovej šťavy pridáme med, horčicu, soľ, mleté čili, sezamové semienka a za stáleho miešania prilievame olej. Zeleninu uložíme do stredu taniera. Kuracie prsia nakrájame na kocky (rezančeky) a uložíme na šalát. Polejeme pripraveným dresingom a posypeme petržlenovou vňaťou.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist