Ihly s kuracinkou a so zeleninou
Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 5. júna 2018
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 5. júna 2018

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
8 ks |
|
3 PL |
|
1 KL (čerstvý) |
|
(čerstvá) |
|
200 g |
|
200 g |
|
1 KL |
|
|
|
|
|
2 PL |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie mäso nakrájame na kocky, potrieme olivovým olejom, pridáme soľ, korenie a čerstvý tymian. Cuketu a papriku umyjeme, očistíme a nakrá- jame na plátky.
- 2
Na špajle striedavo napichujeme mäso, zeleninu a paradajky. Na rozohriatu panvicu pridáme olej a ražne opekáme z každej strany, do výpeku pridáme šalviu.
- 3
Na omáčku vymiešame jogurt s kyslou smotanou, pridáme horčicu, soľ, korenie a nasekané bylinky. Všetko premiešame. Podávame k ražňom.
Tiež kurací špíz:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu