Kurací špíz
Kurací špíz

Ihly s kuracinkou a so zeleninou

Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 5. júna 2018
Ihly s kuracinkou a so zeleninou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

600 g
2 ks
2 ks
8 ks
3 PL
1 KL (čerstvý)
 (čerstvá)
200 g
200 g
1 KL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie mäso nakrájame na kocky, potrieme olivovým olejom, pridáme soľ, korenie a čerstvý tymian. Cuketu a papriku umyjeme, očistíme a nakrá- jame na plátky.

  2. 2

    Na špajle striedavo napichujeme mäso, zeleninu a paradajky. Na rozohriatu panvicu pridáme olej a ražne opekáme z každej strany, do výpeku pridáme šalviu.

  3. 3

    Na omáčku vymiešame jogurt s kyslou smotanou, pridáme horčicu, soľ, korenie a nasekané bylinky. Všetko premiešame. Podávame k ražňom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: