
Najlepšie domáce žemle
Do misky som dala múku. Pridala som cukor, soľ, sušené droždie a premiešala...

Jemné koláče zo zemiakového kysnutého cesta
Ľahučké ako pierko a mäkké ako vata :-) Fantastické koláče zo sladkého kysnutého zemiakového cesta.

Prekladané zemiakové pagáče
Pagáče sú výborné, ľahké ako pierko. Pečiem ich obyčajne na Silvestra, ale aj počas...

Jemné tvarohové koláče
Fajnové mäkučké koláče, plnené výbornou tvarohovou plnkou. Verím, že budú chutiť celej rodinke...

Švédske škoricové uzlíky
Našla som na nete tento receptík a strašne ma to ťahalo to vyskúšať a verte neoľutovala som...

Bryndzovník
Z času na čas na mňa na internete vyskočil nejaký recept na bryndzovník, tak som sa...

Tvarohové koláče z kysnutého tvarohového cesta
Tvarohovejšie to hádam už nejde :-) Sú fantastické!

Kysnutý orechový koláč
Vo vlažnom mlieku rozmrvíme droždie a necháme vykysnúť kvások. Do misky dáme múku,...

Nutellové rožky
Veľmi jemné, dobré nutellové rožteky som upiekla. S cestom sa veľmi dobre pracuje, netreba...

Fantastické smotanové pagáčiky
Výborné lístkujúce pagáčiky s fajnovou chuťou a vláčnosťou smotany a jemnej chuti masla :-)...

Pizza slimáky
Sú jednoduché, celkom rýchlo hotové a fantasticky chutné. Výborne sa hodia na desiatu do školy...

Mäkučký dvojfarebný koláč z pekárničky
Výborný, jemný a veľmi chutný koláč, vhodný na raňajky, olovrant , či...

Falošné oškvarkové pagáče
Úžasne slané pečivko, ktoré je chutné samotné, ale aj ako príloha k polievke. U...

Krehké oškvarkové pagáče s kyslou smotanou
Patria medzi slané chuťovky, na ktoré nedáme dopustiť. Tieto naše sú vymiesené s kyslou smotanou,...

Fašiangové šišky
Ahojte, Varecháči! Fašiangy sa blížia a preto som si dnes povedala, že si pripravím tieto výborné...

Ľahučké tvarohové koláče
Tvarohové koláče má snád každý rád :-) Jemné, lahučké a voňavé, na raňajky alebo desiatu ako stvorené...

Jednoduché domáce rožky
Ľahučké, nadýchané rožky s jemne chrumkavým povrchom a mäkkou striedkou. Jednoduchá príprava s úžasným výsledkom....

Škoricové osie hniezda so smotanovou polevou
Najlepšie škoricové slimáky čo som doteraz jedla. Mäkké cesto, veľa plnky a výborná smotanová poleva. Tieto výnimočné osie hniezda moje deti a celá rodina zbožňujú...

Jednoduché čokoládové rožteky
Rohlíčky z jemného kysnutého smotanového cesta plnené kúskami čokolády a posypané škoricovým cukrom :-) Na výlet alebo...

Najlepší kysnutý koláč s čerstvým ovocím
Najjednoduchší kysnutý koláč s čerstvým ovocím aký poznám. Pravý babičkovský, plný čerstvého, sladučkého šťavnatého ovocia...

Škoricovníky
Fantastické, voňavé škoricové koláče, ktorými si môžete osladiť napríklad začiatok dňa pri raňajkách, alebo...

Syrové kysnuté pagáče
Ďalší môj recept na syrové pagáče, je síce podobný ako ten prvý ale sú tam trochu...

Výborné langoše
V tento čas, kedy máme už mäsa dosť, táto pochúťka poteší veľkých a malých...

Moje jednoducho vynikajúce pizzovníky
Vyskúšala som veľa receptov na pizzovníky a tento je pre mňa ten najlepší. Vyskúšajte...

Tvarohovo-syrové pagáče
Pripravíme si kvások z vlažného mlieka, cukru a droždia a necháme ho pár minút vykvasiť...