prazdny

Bravčový paprikáš so zelerom a šampiňónmi

Bravčové mäso

S mojou krajšou a najsamlepšejšou polovičkou sme obaja narodení v Košiciach a krstení čerstvou vodou z Hornádu....

prazdny

Bravčový guláš na červenom víne

Bravčové mäso

Rozmýšľate, čo variť počas chladných, zimných dní? Najlepšie vás zahreje a povzbudí domáci bravčový guláš na koreňovej zelenine a kvalitnom červenom víne...

prazdny

Pečené rebrá s javorovým sirupom

Bravčové mäso

Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a...

prazdny

Moravský vrabec s dusenou novou hlávkovou kapustou

Bravčové mäso

Dnešný obed nám veľmi chutil aj bez pridávania múky...

prazdny

Bravčová panenka so šalviou a s pečeňovým ragú

Bravčové mäso

Bravčovú panenku osolíme, pokvapkáme olejom, pridáme šalviu a zarolujeme do priesvitnej fólie. Takto pripravenú rolku...

prazdny

Pečená krkovička s ajvarom

Bravčové mäso

Doma sme mali ajvar a mňa napadla táto kombinácia. Kto má rád ajvar si príde na...

prazdny

Bravčovina na čerstvých šampiňónoch

Bravčové mäso

S varenými zemiakmi a domácim jablkovým kompótom to bol výborný obed.

prazdny

Domáca tlačenka

Bravčové mäso

Pri príprave tlačenky sa na zabíjačkách využíva z prasiatka to, čo by sa inak nejedlo...

prazdny

Bravčový bôčik s krémovou tarhoňou so zeleninou

Bravčové mäso

V profesionálnych kuchyniach sa mäso pripravuje už takmer výlučne len metódou sous vide. V domácnostiach ho možno nahradiť pomalým dusením v uzavretej nádobe v rúre....

prazdny

Bravčové stehno s hubami a so špaldovými krúpami

Bravčové mäso

Krúpy: Krúpy najskôr prepláchneme, necháme asi 10 minút namočené. Medzitým nakrájame cibuľu a roztopíme masť v...

prazdny

Fazuľové struky s bravčovým plieckom

Bravčové mäso

Cibuľu nasekáme nadrobno a dáme do väčšieho hrnca. Pridáme maslo, podlejeme vodou a dusíme...

prazdny

Sviečková z bravčového mäsa

Bravčové mäso

Dlho sme nemali omáčku, ktorá sa podáva k sviečkovej. Doma sme mali len bravčové mäso a tak som uvarila túto dobrotu aj z tohto mäsa....

prazdny

Bravčová panenka s orechovou omáčkou

Bravčové mäso

Bravčovú panenku očistíme od blán, nasolíme, okoreníme. Na panvici zohrejeme 2 PL orechového oleja...

prazdny

Bravčové mäso na orechoch a víne

Bravčové mäso

Kombinácia mäsa a orechov, zvláštna - ale funguje.

prazdny

Drevorubačský zapečený chlebík

Bravčové mäso

Odporúčam, tá chuť mäska, zeleninky, slaninky a ta cibuľka a čo je u nás...

prazdny

Bravčové pliecko so zelerom na smotane

Bravčové mäso

Variant bravčoviny pripravenej so zelerom v dvoch jeho podobách, buľva a stonky....

prazdny

Bezlepkové fašírky a kelový prívarok

Bravčové mäso

Dnes budeme variť. Klasiku, ktorá nám veľmi chutí. Máme pre vás náš domáci recept na bezlepkové fašírky a k nim kelový prívarok....

prazdny

Bugaci beťár

Bravčové mäso

Spoznala som ho vďaka reštauračnému menu, ktoré si objednávam v práci. Dnes som ho pripravila...

prazdny

Pečená bravčová krkovička s kapustovým šalátom v bagete

Bravčové mäso

Toto je náš skvelý tip na pomerne výdatnú večeru, ale aj ohromné jedlo na párty k...

prazdny

Pirohy z lístkového cesta plnené mäsom z roku 1989

Bravčové mäso

Recept podľa kalendára Gazdinka z roku 1989.

prazdny

Vyprážaný double rezeň v jemnom župane

Bravčové mäso

Variant so strúhaným slovenským údeným oštiepkom „Liptov”, ale aj s chutou zmenou trojobalu na konečné vyprážanie....

prazdny

Slovenský bravčový vtáčik - nevtáčik bez závitkov

Bravčové mäso

Rovnako chutný ako v závitku mäsa. Vyskúšajte.

prazdny

Bravčové plece v pletenke

Bravčové mäso

Ohromná desiata na cesty do prírody. Večer to dám do pomalého hrnca a ráno robím pletenky...

prazdny

Dvojmäsová sekaná s hubami po našom

Hovädzie mäso

Našťastie mám od mojich agentov, čerstvé podrobné informácie o „hubovej situácii“ na SVK....

prazdny

Laznícky slaný koláč

Bravčové mäso

Tradičné chute... netradične

prazdny

Plnená paprika

Bravčové mäso

Plnenú papriku robím na niekoľko spôsobov a toto je jeden z nich. Čo sa týka pomeru...

prazdny

V rúre pečená fašírka so zemiakovou omáčkou

Bravčové mäso

omáčka zo zemiakov s mletým mäsom v rúre

prazdny

Karé s hríbovou kôrkou a kvakovým pyré

Bravčové mäso

Bravčové karé spolu s koreninami zavákuujeme a pripravujeme spôsobom sous-vide na 67 °C 35 minút. (Pozn...

prazdny

Ryža s bravčovým karé

Bravčové mäso

Ryža s bravčovým mäsom je tradičné jedlo, ktoré spája šťavnatosť bravčového mäsa s jemnosťou ryže a vytvára tak ucelené jedlo plné chuti....