Bravčový kebab so šalviou fotorecept

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince****, 30. júna 2017
Bravčový kebab so šalviou (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

450 g
25 g
1 ks
1 PL
2 PL
Na podávanie:
4 krajce
 (zmes)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do misy dáme všetky suroviny na kebab a dobre premiešame. Zo zmesi tvarujeme guľky s priemerom 4 – 5 cm a odložíme do chladničky na 30 minút.

    Bravčový kebab so šalviou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Špajle medzitým namočíme do vody. Mäsové guľky navlečieme na špajle. Potierame olejom vyšľahaným s citrónovou šťavou.

    Bravčový kebab so šalviou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Kebaby grilujeme 8 – 10 minút, často obraciame a potierame zmesou. Na upečený pita chlieb uložíme šalátové listy, polejeme jogurtom a podávame s kebabmi.

    Bravčový kebab so šalviou (fotorecept) - obrázok 3
Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Mleté mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Grilované

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre