Fazuľové struky s bravčovým plieckom
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Cibuľu nasekáme nadrobno a dáme do väčšieho hrnca. Pridáme maslo, podlejeme vodou a dusíme.
- 2
Po chvíli pridáme mrkvu nakrájanú na hrubšie kolieska, cesnak a taktiež mäso, ktoré sme nakrájali na menšie kocky. Prilejeme ešte trochu vody a dusíme, kým mäso nebude mäkké.
- 3
Keď je mäso uvarené, do hrnca vsypeme fazuľkové struky, pridáme paradajkový pretlak a zalejeme vodou tak, aby bolo všetko prikryté. (ale aby jej nebolo priveľa).
- 4
Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, červenou paprikou a necháme variť. Hotové zahustíme nastrúhaným zemiakom a pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
Tiež bravčové mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu