Bravčové mäso
Bravčové mäso

Fazuľové struky s bravčovým plieckom

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, 31. augusta 2023

Suroviny

500 g mladé
350 g
1 plátok
2 ks
1 strúčik
1 ks stredná
2-3 PL
1 KL




Postup

  1. 1

    Cibuľu nasekáme nadrobno a dáme do väčšieho hrnca. Pridáme maslo, podlejeme vodou a dusíme.

  2. 2

    Po chvíli pridáme mrkvu nakrájanú na hrubšie kolieska, cesnak a taktiež mäso, ktoré sme nakrájali na menšie kocky. Prilejeme ešte trochu vody a dusíme, kým mäso nebude mäkké.

  3. 3

    Keď je mäso uvarené, do hrnca vsypeme fazuľkové struky, pridáme paradajkový pretlak a zalejeme vodou tak, aby bolo všetko prikryté. (ale aby jej nebolo priveľa).

  4. 4

    Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, červenou paprikou a necháme variť. Hotové zahustíme nastrúhaným zemiakom a pridáme nasekanú petržlenovú vňať.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia