Pečené bravčové rebierka
Pečené bravčové rebierka

Pečené rebrá z pivovej marinády fotorecept

dusan444 - fotkadusan444, 15. októbra 2024
Pečené rebrá z pivovej marinády (fotorecept)
Foto: dusan444

Obed nielen pre chlapov.

15 minút
príprava
75 minút
na 180 °C

Suroviny

1 kg
Marináda:
200 ml




Postup

  1. 1

    Rebrá.

    Pečené rebrá z pivovej marinády (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Marináda: Do piva vmiešame koreniny podľa chuti.

    Pečené rebrá z pivovej marinády (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Rebrá prerežeme na menšie kusy, ponatierame ich marinádou a odložíme na 2 hodiny do chladničky.

    Pečené rebrá z pivovej marinády (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Potom som ich vložil do vrecka na pečenie, uzavrel a položil na plech.

    Pečené rebrá z pivovej marinády (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pomaly sa piekli v rúre pri 180 °C asi 1 hodinu.

    Pečené rebrá z pivovej marinády (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Potom som vrecko otvoril a dopiekol. Ak nemáme vrecko na pečenie, uložíme rebrá na plech, trochu podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a pečieme.

    Pečené rebrá z pivovej marinády (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia