Panenka v lieskovcovej kôrke s batátovým pyré
Andrej Časnocha a Michal Lukačovič
z Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 25. septembra 2018
z Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 25. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bravčovú panenku očistíme, osolíme, okoreníme a na oleji sprudka urestujeme. Panenku dopečieme v rozohriatej rúre pri 180 °C 10 minút. Lieskovce nasekáme nahrubo a panenku v nich obalíme.
- 2
Očistené batáty varíme v slanej vode ako klasické zemiaky. Po uvarení ich s polovicou masla rozšľaháme.
Tiež pečená panenka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu