Bravčové ragú
Bravčové ragú

Bravčové ragú s cibuľkou na hrianke fotorecept

Milan Bučko
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 9. júna 2017
Bravčové ragú s cibuľkou na hrianke (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

400 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Bravčovú panenku očistíme a nakrájame na tenké rezančeky.

    Bravčové ragú s cibuľkou na hrianke (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na panvici na oleji opražíme cibuľu, do ktorej pridáme nakrájanú panenku, osolíme, okoreníme a pražíme.

    Bravčové ragú s cibuľkou na hrianke (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Z krajcov chleba pripravíme hrianky, na ktoré potom rozdelíme ragú a ozdobíme brusnicovým džemom a rozmarínom.

    Bravčové ragú s cibuľkou na hrianke (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
asu
asu
Bez urážky - tu je názorný príklad biedy slovenskej gastronómie. Najprv lacipečene, teraz tento výtvor. Vie si autor predstaviť cca 400 g hotového ragu na 4 malých hriankach ? Ako sa to má jesť, rukou, alebo nedaj bože príborom. A toto sem dá profesionál ...............
Ale dobre - aspoň viem ktorú reštauráciu v Michalovciach mám obísť veľkým oblúkom................
staflik
@Asu (9.6.2017 09:02)

Niekto nevie čítať, v rozpise surovín sa nepíše o štyroch hriankach, uvádza sa chlieb a štyri porcie ešte neznamenajú štyri hrianky.
slavik74
4 porcie, 400 gramov, cize 100 gramov na porciu, pricom porcia su 3 hrianky




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia