Bravčové ragú s cibuľkou na hrianke fotorecept
Milan Bučko
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 9. júna 2017
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 9. júna 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bravčovú panenku očistíme a nakrájame na tenké rezančeky.
-
2
Na panvici na oleji opražíme cibuľu, do ktorej pridáme nakrájanú panenku, osolíme, okoreníme a pražíme.
-
3
Z krajcov chleba pripravíme hrianky, na ktoré potom rozdelíme ragú a ozdobíme brusnicovým džemom a rozmarínom.
Ale dobre - aspoň viem ktorú reštauráciu v Michalovciach mám obísť veľkým oblúkom................
Niekto nevie čítať, v rozpise surovín sa nepíše o štyroch hriankach, uvádza sa chlieb a štyri porcie ešte neznamenajú štyri hrianky.