
Bravčový perkelt s kyslou kapustou
Možno by som tento recept mal nazvať „segedínsky guláš s väčším pomerom mäsa“....

Americká a kanadská slanina
Údenie je jedným z najstarších a najvychutnávanejších spôsobov prípravy jedla, ktorý dodáva unikátne arómy a chuť, a to najmä v prípade slaniny....

Bravčová panenka s mrkvou a šampiňónmi
Bravčovú panenku umyjeme, prípadne orežeme nejaké časti. Panenku osolíme a obalíme v bylinkovom korení (ja...

Ryža s bravčovým mäsom
Táto ryža s bravčovým mäsom naplní vôňou celú kuchyňu, je to ten recept, ktorý vonia ako víkend doma....

Krupoto s bravčovým stehnom
Na horúcom oleji nechám zosklovatieť nakrájanú cibuľku a trošku rasce. Pridám bravčové stehno, ktoré som...

Šťavnaté fašírky s hubami
Šampiňóny nasekáme nadrobno, rovnako ako aj petržlenovú vňať. Do misky dáme mleté mäso, pridáme...

Bravčové plátky s čínskou hlivou a kuskusom
Kto obľubuje mäsá pripravované s hubami, príde si na svoje....

Hamburger s trhaným bravčovým mäsom
Naplňte hamburgerové žemle tým najjemnejším trhaným bravčovým mäsom....

Živánska od lesného šéfkuchára Patresa
Živánska podľa mňa nie je len jedlo, ale rituál...