Segedínsky guláš

v3rca - fotkav3rca, 5. marca 2019 14:17
Ďalšie recepty »
Segedínsky gulášFoto: v3rca

Naša topka

6-8
porcií
15 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Mäsko umyjeme a nakrájame na kocky. Ošúpeme si cibuľku a nakrájame na drobno.

  2. 2

    Do hrnca dáme lyžicu bravčovej masti /olej. Vložíme cibuľku a potom mäsko. Pridáme korenie, bobkový list, soľ, cukor. Keď sa mäsko zatiahne, dusíme do mäkka.

  3. 3

    Asi po pol hodine pridáme premytú sudovú kapustu. Pridáme 1 PL červenej papriky mletej, premiešame a dusíme do mäkka.

  4. 4

    Na koniec si zarobíme v smotane na varenie múku a zahustíme. Už len necháme prevariť. Dobrú chuť. Samozrejme dochutiť si môžte podľa seba. Nám to takto vyhovuje :)

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist