Foto: v3rca
Naša topka
6-8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäsko umyjeme a nakrájame na kocky. Ošúpeme si cibuľku a nakrájame na drobno.
- 2
Do hrnca dáme lyžicu bravčovej masti /olej. Vložíme cibuľku a potom mäsko. Pridáme korenie, bobkový list, soľ, cukor. Keď sa mäsko zatiahne, dusíme do mäkka.
- 3
Asi po pol hodine pridáme premytú sudovú kapustu. Pridáme 1 PL červenej papriky mletej, premiešame a dusíme do mäkka.
- 4
Na koniec si zarobíme v smotane na varenie múku a zahustíme. Už len necháme prevariť. Dobrú chuť. Samozrejme dochutiť si môžte podľa seba. Nám to takto vyhovuje :)
Tiež segedínsky guláš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nevieme sa ho dojesť