Recepty (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Fazuľovo- tuniakový koktail

Šaláty

Sterilizované fazule prepláchneme. Fazuľové struky na koncoch zrežeme a zblanšírujeme (varíme v mierne vriacej vode asi...

prazdny

Gemerská čína

Bravčové mäso

Tento recept priniesol môj brat z internátu od frajerky, od vtedy ho robievame pravidelne, bude...

prazdny

Čokoládový bebe koláčik

Koláče

Najprv to mal byť rez, ale keďže doma nemáme formu na chlebíček, spravila som to...

prazdny

Medovníky s kváskom

Neočakávajte chuť ako klasické medovníky, plné medu a škorice. Tieto medovníky majú výraznú chuť po...

prazdny

Pizza u Slava Solovica

Večera

Pozrite sa, ako jednoducho pripravuje pizzu hudobný skladateľ a autor filmovej hudby Slavo Solovic.

prazdny

Rýchla brokolicová polievka

Bezmäsité jedlá

Postup úplne prostý, každému zrejme jasný už po prečítaní surovín :) Na masle restujeme cibuľu a pridáme...

prazdny

Kuracie stehná vo woku

Kuracie mäso

Názov nie je podstatný, recept som si len vymyslel a to na základe toho ako som...

prazdny

Cesnakové stehienka plnené prosciuttom

Kuracie mäso

Toto je úžasný recept - potrebujete naň iba minimum surovín, robí sa skoro sám a výsledný...

prazdny

Dvojaké čokoládové pralinky

Dezerty

Luxusné čokoládové bonbóny môžu byť skvelým darčekom, ale aj sladkým sviatočným pohostením....

prazdny

Perkelt z husacej pečene

Hlavné jedlá

Na masti speníme cibuľu pokrájanú na kocky, pridáme sladkú červenú papriku, cesnak a pečeň, ktorú sme pokrájali na...

prazdny

Pyrenejská pražma s paradajkovým rizotom

Hlavné jedlá

Filety z pražmy umyjeme a osušíme. Narežeme kožu, osolíme, pokvapkáme olejom a necháme odležať....

prazdny

Janovská zeleninová polievka

Polievky

Opäť o niečo zložitejšia príprava, ale ja s jedlom rada hrám a čím je zložitejšie tým...

prazdny

Bazalkovo-paradajkový tvaroh

Nátierky

Nic jednoduššího na přípravu, než tvaroh do mísy, na drobnějěí kousky nasekanou bazalku, rajčata, dochucené majolkou a solí....

prazdny

Pomarančové lievance s jahodovou penou

Dezerty

Trochu mlieka ohrejeme, zamiešame doň cukor a rozdrobíme droždie. Prikryté necháme nakysnúť. Zvyšné mlieko nalejeme...

prazdny

Zabíjačkové delikatesy s paprikovou penou

Bravčové mäso

Bravčová panenka: Očistenú panenku sprudka opečieme na panvici a naložíme ju do zmesi z cukru, zo soli a...

prazdny

Étonská zmes II.

Dezerty

Mno... možno sa wám toto bude asi zdať ako jedlo ktoré (slušne powedané) robí na záchode...

prazdny

Mäsová štrúdľa s hríbovou omáčkou

Bravčové mäso

Z múky, oleja, trochy soli a vlažnej vody vypracujte cesto. Prikryte ho a nechajte...

prazdny

Slivkovo-maková špirála

Koláče

Kedže mi ostalo pár slivák z mrvaničkového koláča a kúsok cesta z neho, ktorý som robila...

prazdny

Sladké kolieska podľa receptu zo stredoveku

Koláče

Tento recept mám od rolu 2018....

prazdny

Kuriatko vyprážané

Kuracie mäso

Ešte keď sme mali nejaký anglický kanál, tak som odsledovala " 2 old English ladies na...

prazdny

Tvarohovo-syrové tulipány

Bezmäsité jedlá

Veľmi chutné, a v tomto recepte môžete tvaroh nahradiť pyré zemiakmi...

prazdny

Matcha sushi rolády

Koláče

Predhrejte ruru na 180 stupnov. Vymastite plech maslom, vlozte peciaci papier a tiez ho potrite...

prazdny

Hruškový zázrak

Dezerty

Recept od Radka Látala

prazdny

Bezlepkové kysnuté tlačené koláče

Koláče

Zo 100 ml teplého mlieka, cukru a droždia pripravíme kvások, ktorý necháme 10 minút vzísť....

prazdny

Naše obľúbené pečené zemiaky

Bezmäsité jedlá

Zemiaky ošúpeme a nakrájame na hrubšie hranolky. Umyjeme ich a necháme dobre odkvapkať.

prazdny

Pikantná šafranová hruška v župane

Dezerty

Hrušky ošúpeme a uvaríme do polomäkka v džúse, do ktorého pridáme šafran. Hrušky vysušíme servítkou a...

prazdny

Koláčiky s orieškovo - banánovým krémom

Dezerty

Suroviny potrebné na prípravu cesta.

prazdny

Ražniči z prsíčiek v slaninovom kabátiku

Kuracie mäso

Kuracie mäso nakrájame na rovnaké 2 – 3 cm kocky.

prazdny

Krémová zeleňačka :)

Bezmäsité jedlá

milujem polievočky no čo dodať ... :)

prazdny

Tokgalbi - vyprážané hovädzie rebierka 떡갈비

Hovädzie mäso

Tokgalbi pochádza z kráľovského dvora, kde varili mleté mäso z rebierok pre kráľa. Neskôr sa...